Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte fata pentru tractor Lamborghini R6.160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R6.160
Cod produs
PSGATML9-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana punte fata Lamborghini R6.160 reprezinta cu mandrie gama de produse Carraro prin materialele prime utilizate in conceperea sa! Este un produs compatibil si cu modelul Lmaborghini R6.160.4! De-a lungul timpului ne-am obisnuit clientii cu produse inovatoare care sa raspunda prompt cerintelor utilajelor! Chiar si cele mai sofisticate masinarii au primit un tratament deosebit din partea pieselor noastre! Odata instalate, acestea au redat energia ideala!
Cand valurile devin agitate, continua sa vaslesti cu putere! Nici o problema nu trebuie sa fie suficient de mare in asa fel incat sa te determine sa renunti! Mai ales ca acum nu mai esti singur! Poti fi chiar imobilizat pe teren, noi avem solutia! Echipa noastra de asistenta tehnica va veni in ajutorul tau oriunde te-ai afla! Prompti din fire, agentii nostri se vor ocupa de problema ta extrem de repede!

Aceasta coroana punte fata Lamborghini R6.160 se va integra perfect in sistemul tehnic!
Rolul acestui accesoriu inedit este, precum rolul fiecarei piese, unul prestabilit si bine gandit! Fa-i loc in mecanismul de functionare al utilajului tau si da-i sansa sa te surprinda de la prima incercare! Noua coroana va asigura transmiterea puterii de la planetara catre roata.

Alege sa fii la curent cu tot!
Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta sunt pe faza cand vine vorba de o noutate in aceasta industrie! Ei au mereu noi metode de abordare! Da-ti sansa sa evoluezi si sa avansezi si aliaza-te cu acesti doctori ai utilajelor! Alaturi de ei vei face selectia potrivita a pieselor! De asemenea, iti vor prescrie reteta pentru intretinere si te vor indruma catre ateliere profesionale pentru montaj!

Livrare
Simti ca timpul trece prea repede? Asa si este! Nici o grija totusi! Ne vom asigura ca aceasta coroana punte fata tractor Lamborghini R6.160 va ajunge in cel mai scurt timp in posesia ta! Te asteptam pe site pentru a putea demara procesul de expediere! Investeste inteligent!

Montaj
Daca ai reusit sa alegi piesa potrivita si sa iti selectezi un plan bine pus la punct pentru desfasurarea muncii, tine-o pe acest drum! Sudeaza tot ceea ce ai realizat pana in acest punct cu un montaj potrivit! Te sfatuim ferm sa optezi pentru manopera de calitate care sa se desfasoare sub supravegherea specialistilor! Fa ca investitia ta sa merite!

Specificatii tehnice

• Z=60
Trimite mesaj
Din Gura in Gura