Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor incarcator frontal Komatsu WA80-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA80-5
Cod produs
P6H1YX08-AS
Out Of stock
Descriere
Vino alaturi de cea mai energica echipa intr-un univers tehnic al posibilitatilor infinite! Lucram cu cei mai faini oameni care au facut posibil tot ceea ce am devenit astazi! Dispunem doar de piese de ordinul calitatii superioare, din colectii de renume precum Carraro! Acest platou pinioane reductor Komatsu WA80-5 serveste drept element de transmisie extrem de benefic angrenajului de care apartine!
Iti mai dam o veste excelenta! Acum nu vei mai fi singur atunci cand te impotmolesti pe teren, intr-o zona singuratica! Un simplu apel si ne echipam pentru a porni la drum! Detinem un serviciu extrem de util, cel de asistenta tehnica care presupune ajutor la fata locului in cazul unei defectiuni tehnice! La noi, ai totul de indemana! Gasim o varianta pentru orice incovenient!

Contributia acestui platou pinioane reductor Komatsu WA80-5 este vizibila in performanta utilajului!
Semnul specific al fiecarei piese este rolul pe care aceasta il executa in angrenajul din care face parte. Acest platou din depozit are misiunea de a amplifica cuplul transmis de planetara rotii la capacitate maxima! Daca remarci o deteriorare a danturii pinioanelor sau cedarea carcasei butucului, acest echipament este remediul ideal!

Informatia te inalta!
Consulta-te cu specialistii pentru cateva sfaturi relevante! Am adus pe piata serviciul gratuit de consultanta pentru a da ocazia fiecarui muncitor sa aiba acces la informatie de ultima ora! Mai mult, operatorii nostri te vor ajuta sa identific corect piesa si sa adopti un plan autentic de mentenanta! Oportunitatile se tin lant si mentionam si faptul ca prin cunostintele noastre te putem directiona catre ateliere performante de montaj!

Seriozitatea este o insusire de care nu ne debarasam! Cum am putea, cand atatia oameni isi pun increderea in noi si investesc in urma sfaturilor noastre? Pentru acest platou pinioane reductor pentru incarcator frontal Komatsu WA80-5 primesti certificat de garantie. Garantie care este valabila 6 luni anume pentru defectiunile din fabrica!

O amanare indelungata a activitatii tale inseamna regres garantat! Stim acest lucru si ne conformam, astfel ca primesti acest platou pinioane reductor Komatsu WA80-5 in numai 24 de ore! Rapid si sigur! Tu plasezi comanda sunandu-ne sau aplicand pe site si noi executam ordinul!

Daca pana acum ai facut doar alegeri inspirate, nu risca sa ‘’dai cu bata-n balta’’ acum cand mai ai atat de putin! Alege sa efectuezi un montaj profesional, corect, sub indrumarea specialistilor! Orice improvizatie este condamnarea piesei la esec. Spunem asta din experienta si ne dorim ca tu sa nu fii nevoit sa investesti din nou! O greseala te poate costa pe viitor!

Specificatii tehnice

• 8 prezoane.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura