Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor incarcator frontal Komatsu WA70-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA70-5
Cod produs
J4VKZ6W2-AS
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este un regat tehnic la carma caruia stau cele mai calitative si originale piese de schimb! Acestea au fost ,,botezate’’ de cele mai renumite branduri, precum Carraro! Iti sugeram si tie o astfel de piesa si intuim ca acest platou pinioane reductor Komatsu WA70-5 ti-ar prinde bine! Este o noua inventie de care suntem mandri ca o avem in depozit si cu care ne putem incanta inca o data clientii!

Consecventa este o alta conditie a existentei noastre pe piata si o indeplinim intru totul! Este un atribut ce trebuie sa ti-l insusesti si tu in urmarirea obiectivelor prin cele mai actuale si inspirate metode! Din fericire suntem cei care detin toate informatiile necesare pentru a te ajuta sa te dezvolti in industrie! Un simplu telefon catre agentii nostri si situatia ta poate lua o intorsatura benefica!

Ridica-ti activitatea la un nou nivel cu acest platou pinioane reductor Komatsu WA70-5 original!
Ceea ce diferentiaza piesele inafara de forme, modele, categorii, este rolul pe care fiecare trebuie sa-l indeplineasca! Cand stim cata tensiune si presiune suporta o piesa in angrenajul unei masinarii, este esential sa adoptam piese extra calitative! Alege acest platou din depozit in situatia in care remarci deteriorarea danturii pinioanelor sau cedarea carcasei butucului! El va intensifica cuplul transmis de planetara rotii si va rezista indelung!

Informatia aplicata inseamna progres!
Suntem un adevarat ciclon de absorbtie al tuturor noutatilor din domeniu! Cu acest scop a fost infiintat serviciul gratuit de consultanta! Alaturi de agentii ce il administreaza, vei face o selectie la punct si virgula e piesei ideale si primesti un plan de mentenanta personalizat! Despre aceasta piesa, recomandam sa te consulti cu operatorii nostri, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii!

Odata ce am castigat increderea clinetului, ne straduim sa o mentinem intacta! Pentru a evita orice neintelegere, punem pentru fiecare produs la dispozitie un certificat de garantie! Acest platou pinioane reductor pentru combina Komatsu WA70-5 are garantie 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica!

O utilizare lacoma a timpului fara o gestiune corecta, conduce la risipirea posibilitatilor. Stim ca presiunea reluarii activitatii tale sta deasupra noastra, asa ca iti trimitem acest platou pinioane reductor Komatsu WA70-5 in doar 24 de ore! Acceseaza datele noastre de contact si ia legatura cu noi!

Alege de fiecare data calea cea mai sigura, mai ales cand la mijloc e investitia si afacerea ta! Nu credem ca iti face placere sa pierzi banii si timpul in favoarea tentatiei improvizatiilor! Aceasta tactica mediocra este adesea abordata din pacate, de aceea sfatuim cu fermitate fiecare client sa opteze pentru un montaj profesional! Daca ai stat ca pe ace pana ai reusit sa remediezi actuala problema, nu risca sa retraiesti asemenea emotii si sa cheltuiesti din nou!

Specificatii tehnice

• 8 prezoane.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura