Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Patina superioara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B95
Cod produs
62XM1KID-RC
Out Of stock
Descriere
Greutate, vibratii, variatii de temperatura - sunt tot atatea motive pentru ca bratul excavatorului sa aiba nevoie de intretinere. Ar fi indicat sa nu astepti pana cand utilajul se defecteaza si sa comanzi acum patina superioara Fiat Kobelco B895 pentru inlocuire imediata. Sunt patru patine in set, sunt la noi in depozit, sunt in asteptarea telefonului tau.
Dupa ce ai plasat comanda, sunt la usa ta in 24 de ore. Pentru detalii, intra in legatura cu un consultant de-al nostru.

Suna, scrie pe mail, site sau WhatsApp. Raspundem prompt si la obiect, iti acordam toata consultanta de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Echipa noastra de consilieri are o experienta indelungata si iti poate fi de mare folos o parere avizata. Mai ales ca nu te costa absolut nimic, serviciul de consultanta e gratuit.

Patina superioara Fiat Kobelco B95 are performante de top si preturi fara egal! Suna si comanda acum!
Excavatorul e facut sa sape, nu sa stea. Bratul lui e un monument de inginerie mecanica, miscarile precise sunt calculate astfel incat masina sa efectueze lucrari variate fara efort. Patina este o piesa esentiala, ea asigura fixarea si extensia bratului, evita uzarea prematura, vibratiile si atenueaza sarcinile excesive exercitate asupra partii mobile. Construita dintr-o polietilena speciala, cu rezistenta deosebita la frecare si impact, cu durata lunga de exploatare, patina rezista si la substante chimice. Coeficientul de frecare al acestui materiale plastic e unul dintre cele mai reduse dintre toate tipurile de materiale plastice folosite in construtia utilajelor.

O investitie inteligenta se face o singura data! Suna azi, ai consultanta gratuita si produse de prim rang!
Poate ai nevoie de un sfat despre alegerea corecta a patinelor, sau vrei sa stii daca livram la tine pe santier, ori te intereseaza daca poti repara excavatorul si la alti mecanici decat cei recomandati de producatorul utilajului. Noi iti raspundem la toate intrebarile, fara nici un cost suplimentar pentru tine. Afacerea ta este importanta pentru noi si ne bucuram sa iti fim de folos atunci cand tu ai nevoie.

Timpul zboara cand te simti bine, iar cele sase luni de garantie pentru o patina superioara Fiat Kobelco B95 originala au trecut ca o clipa. Orice problema se va rezolva in cel mai scurt timp, gratie certificatului de garantie, alaturat facturii in colet. Pentru orice situatie potrivnica, iti suntem aliati fideli!

Dupa ce plasezi comanda, poti sa dai start cronometru! Curierii nostri se misca imbucurator de eficient si, in 24 de ore de la comanda, vei primi un telefon de la unul din ei, care te va intreba unde se face livrarea.

Stim prea bine ca iti cunosti utilajele la perfectie, dar iti recomandam sa efectuezi operatiunile de service si mentenanta cu ajutrul unor specialisti antrenati pentru asta. Timpul tau e pretios, daca vrei sa gasesti rapid un mecanic iscusit, iti putem recomanda unul din partenerii nostri. La nevoie, vin ei la tine pe santier, pentru interventii pretabile la deplasare.

Specificatii tehnice

Latime 30mm
Grosime 15mm
Lungime 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura