Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-2
Cod produs
NG2X4EIW-AS
Out Of stock
Descriere
Deciziile pe care le iei si variantele la care recurgi sunt de mare importanta in intreprinderea activitatii tale! Asigura-te ca alegi in favoarea ta! O alternativa sigura este sa iei legatura cu noi si sa ne dai voie sa iti recomandam calitatea la superlativ! Aceasta coroana reductor Komatsu WB97S-2 este o piesa de baza pentru sistemul de transmisie si vine din atelierele Carraro!
Alatura calitatii piesei serviciile potrivite care sa o sustina si care sa-i mentina ritmul de functionare! Vorbim despre serviciul de consultanta sau cel de asistenta tehnica! Esti liber sa apelezi la oricare dintre ele in functie de cazul tau! Noi suntem pe pozitii si asteptam sa ne contactezi! Cere-ne ajutorul in timp optim pentru a nu permite problemei sa avanseze!

Creste-ti sansele de reusita cu aceasta coroana reductor Komatsu WB97S-2 din depozit!
Aceasta creatie tehnica a fost prelucrata pentru a aduce un adaos de calitate in sistemul tehnic al utilajului tau! Piesa de baza in angrenajul sistemului de transmisie inferior, aceasta va dezvolta un cuplu de forta superior! Acorda atentie posibilelor semnale de alarma care iti indica necesitatea unei noi coroane si alege aceasta varianta sigura si durabila!

Actualizeaza-ti constant informatiile!
Tehnologia nu te asteapta! Ea evolueaza constant si aduce cu sine noi tehnici prin care afacerile sa prospere! Datoria ta este sa te asiguri ca tii pasul cu acestea si ca le aplici corect! Pentru asta exista agentii nostri din cadrul serviciului gratuit de consultanta care te vor asista cu responsabilitate! Primeste cele mai relevante sfaturi si cele mai actuale informatii si uneste-le intr-un plan special de intretinere a activitatii!

Nu-ti face griji cu privire la investitia ta caci aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-2 detine un certificat de garantie! Acesta este valabil timp de 6 luni si vizeaza defectiunile din fabrica! Aceste posibilitati sunt aproape inexistente insa noi suntem profesionisti si vrem sa prevenim orice neintelegere!

Te-ai decis asupra acestei coroane reductor Komatsu WB97S-2 de la noi? Excelent! Ti-o livram in numai 24 de ore oriunde in tara dupa primul apel sau cerere completata pe site! Lucram cu firme renumite de curierat care iti vor expedia produsul rapid pentru a-ti putea relua munca!

Prelungeste munca neintrerupta si sanatatea utilajului tau si indreapta-te catre un atelier profesional de montaj! In acest mod, vei intretine calitatea piesei alese si iti vei pastra economiile la pusculita! Nu risca sa aplici o tactica improvizata caci este foarte posibil sa te coste pe viitor! Ba chiar in viitor apropiat!

Specificatii tehnice

• 77 de dinti;
• 257 mm diametru exterior;
• Latime 59mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura