Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara buldoexcavator New Holland LB110B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110B
Cod produs
IGJ8D632-IA
Out Of stock
Descriere
Cap planetara New Holland LB110B - semiplanetara care va face din nou din utilajul tau unul de top! Iti propunem aceasta piesa originala Carraro pe care o regasesti disponibila pe rafturile depozitului nostru. Calitatile o recomanda ca fiind cea mai buna alegere pentru buldoexcavatorul tau. Inlocuieste semiplanetara uzata si bucura-te de avantajele pe care ti le ofera un produs nou si rezistent. O poti comanda oricand doresti si noi o expediem cat ai clipi!

Cu un domeniu atat de solicitant ca al tau, este greu sa faci fata absolut tuturor surprizelor care apar. Si asa este viata de santier tare complicata, daca mai adaugi o planetara uzata, poti sa-ti iei adio de la productivitate. Ai nevoie de utilaje functionale care sa performeze cu adevarat! Pentru a obtine asta, trebuie sa le oferi calitate sub forma pieselor de schimb. Echipa noastra e pregatita sa te intampine cu solutii inteligente si oferte tentante. Utilajele nu au cum sa functioneze o viata, dar, intretinute bine, pot face fata multor ani de munca grea.

Cap planetara New Holland LB110B - piesa care rezista ritmului de lucru de pe un santier!

Utilajul tau sau anumite piese nu ar trebui sa produca niciun fel de sunet pe parcursul deplasarii. In momentul in care se aude un zgomot, o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista defectiuni ale planetarei. Daca la plecarea de pe loc sesizezi aceste sunete, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Piesa aceasta vine cu garantie! Cap planetara pentru buldoexcavator New Holland LB110B are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Cap planetara New Holland LB110B se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura