Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara buldoexcavator New Holland 655E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 655E
Cod produs
5YFWZNIK-IA
Out Of stock
Descriere
O regula spune ca mai bine cumperi o data, dar ceva bun, decat sa cumperi de doua ori ceva prost! Cap planetara New Holland 655E este piesa pe care o cumperi o singura data! O singura data si te tineee…! Cand cumperi piese originale Carraro, esti convins ca ai achizitionat calitate! Sunt niste monstri sacri ai pieselor de schimb, nu te pui cu ei! Recomandarea noastra este sa plasezi comanda si sa te apuci de reparat! Fara doar si poate, o sa observi imediat cat de bine va functiona utilajul.

Ne-am pus in cap sa fii multumit de cap de planetara! Capetele luminate ale echipei noastre au facut ofertele cu cap! Clientul nu pleaca de la noi cu capul plecat nestiind ce-a comandat! Apeleaza la capii tehnicieni ai firmei noastre si, asa, nu ajung la cap-atul puterilor! Procesul de consiliere este gratuit, apoi vine plasarea comenzii si livrarea, poate chiar si montajul, daca iti trece si asta prin cap! Cu alte cuvinte… facem totul cap-coada!

Cap planetara New Holland 655E - acum poti sa intorci volanul!

Acest cap planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Cap planetara pentru buldoexcavator New Holland 655E - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Cap planetara New Holland 655E va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura