Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara buldoexcavator New Holland 575E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575E
Cod produs
WQ9KL7OJ-IA
Out Of stock
Descriere
Buldoexcavatorul tau bocane si troncane? Ritmurile astea nu sunt cele mai placute atunci cand il manevrezi printr-un santier. Lumea munceste acolo, nu e timp pentru dansuri tribale! Glumim! Ideea e ca astfel de zgomote anunta posibile probleme la planetara. Noi iti recomandam cap planetara New Holland 575E - un produs original Carraro! Comanda o piesa de calitate si scapa de zgomotele enervante care anunta momentele de cumpana ale buldoexcavatorului tau.

Ne bucuram ca te-ai oprit la site-ul nostru! Daca este pentru prima data cand ai facut-o, atunci ne-ar face placere sa iti aducem la cunostinta ca avem un serviciu gratuit de consultanta. In cazul tau, se pare ca ai probleme la planetara si iti doresti un cap de planetara nou. Noi iti recomandam, inainte de plasarea comenzii, sa apelezi la unul dintre consultantii nostri si sa verifici compatibilitatea piesei cu utilajul tau. Nu te costa nimic, ba esti si sigur de achizitie!

Cap planetara New Holland 575E - adio zgomote stresante!

Pentru a te bucura de o reparatie de durata, iti recomandam ca, odata cu inlocuirea furcii planetara, sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile semiplanetarei vechi sunt deteriorate, atunci se impune si inlocuirea crucii de planetara. In cazul in care dantura semiplanetarei este uzata, atunci este necesar sa verifici cu atentie starea pinioanelor.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Cap planetara pentru buldoexcavator New Holland 575E are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Cap planetara New Holland 575E se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura