Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
WH5T4YUA-AC
Out Of stock
Descriere
Stii care este unul dintre secretele succesului? Flexibilitatea in gandire. Da, atunci cand esti flexibil, solutiile se afla la tot pasul.

Cand vine vorba de piese de schimb, a fi flexibil inseamna si a fi deschis inspre inovatie, inspre piesele de schimb noi, de calitate. Dotate cu ele, utilajele tale vor lucra mult si bine. O astfel de piesa de schimb - noua, rezistenta, de calitate - este si aceasta coroana transmisie finala Case 580SLE pe care o gasesti in depozitul nostru. Vorbeste cu noi pentru a stabili detaliile comenzii tale.

Coroana transmisie finala Case 580SLE - alege o piesa de schimb de calitate atunci cand inlocuiesti o piesa importanta!
Coroana transmisie finala se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Noua ne este foarte clar ca, atunci cand este nevoie sa o inlocuiesti, alegerea unei piese de calitate, originala Carraro, asa cum este aceasta pe care ti-o prezentam, este decizia potrivita. De ce? Pentru ca, achizitionand o astfel de piesa de schimb, alegi functionarea optima a utilajului tau, deci o activitate care se va desfasura cu foarte putine intreruperi datorate defectiunilor utilajului.

Investesti in utilajele tale, alegand piese de schimb de cea mai buna calitate!

A ne intreba cand nu stii = a identifica corect piesele de schimb pentru utilajul tau!
Suntem aici atunci cand nu esti sigur daca ai identificat corect piesa de schimb de care are nevoie utilajul tau. Consulta-ne cu incredere! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Departamenul de Identificari iti sta la dispozitie. Colegii nostri au expertiza necesara pentru a te ajuta sa identifici corect piesele de care ai nevoie. II apelezi, le spui cateva informatii despre utilajul tau si lucrurile se simplifica! Vei vedea! Au multe informatii utile! Iar daca este nevoie, iti pot trimite chiar si schite!

Apeleaza-i cu incredere!

Atunci cand cumperi de la noi sa stii ca esti in siguranta. Noi stim cate eforturi faci pentru achizitionarea necesarului tehnic! Aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Case 580SLE detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica! Certificatul de garantie pentru aceasta il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Cand cumperi produse din depozitul nostru nu trebuie sa-ti faci griji. De ce? Pentru ca produsele noastre sunt, de fapt, o colectie de piese care au trecut printr-un filtru drastic de selectie: filtrul calitatii!

Stim ca iti doresti ca piesele comandate sa ajunga la tine in timp util! Asadar, ne miscam repedeeee.

Produsele noastre ajung la tine in 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Daca alegi sa le ridici personal, le vei prelua de la sediul nostru!

Tot ce iti mai ramane de facut este sa ne contactezi sau sa completezi o cerere pe site!

Noi iti sugeram sa optezi pentru un montaj corect si sa uiti de improvizatii pentru… totdeauna! Improvizatiile te costa mai mult decat crezi! Un montaj corect este cel care asigura o durata prelungita de utilizare a pieselor de schimb.

Astfel, apeleaza la serviciile mecanicilor nostri colaboratori care pot remedia orice defectiune a utilajului, pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Vorbeste cu noi pentru a obtine datele lor de contact.

Specificatii tehnice

-75 de dinti.
-Diametru exterior 24,5 cm.
-Diametru interior 22,1 cm.
-Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura