Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
2QJ14CK6-RB
Out Of stock
Descriere
Stii senzatia aia cand piciorul ti-e complet amortit dupa ce ai stat mult timp intr-o pozitie incomoda? Simti ca parca nu-l poti controla, si te chinui sa faci chiar si cativa pasi. Ei bine, exact asa o sa se simta si buldoexcavatorul tau daca tot amani sa-i cumperi o coroana transmisie finala Case 580SLE noua! Cat de curand cea veche va ceda si utilajul tau va ramane tintuit locului. Doar nu vrei asta, nu?

Te rog, nu incerca sa gasesti piese ieftine fabricate de mai stiu eu ce producator obscur, nu merita! Mergi pe mana calitatii italiene dovedite, alege o piesa Carraro! Nu, iti promit ca nu costa atat de mult! E pe stoc in depozitul ACN Piese Utilaje, cei mai profesionisti furnizori de piese pentru utilaje! Suna-ne si-ti garantez ca vei fi impresionat de preturi! Ai tot ce ti-ai putea dori - garantie, livrare super-rapida, tot noi iti putem oferi si montajul.

Daca succesul afacerii tale este o prioritate, compromisurile nu-si au locul! Comanda acum o coroana transmisie finala Case 580SLE 100% originala!
Coroana transmisiei finale este esentiala pentru longevitatea utilajului tau! E piesa ce asigura un cuplu sporit de forta catre puntea fata a buldoexcavatorului tau. Vrei putere si anduranta? Pai vezi, de asta ai nevoie de o coroana de butuc Carraro - e robusta, iar dintii sai sunt fabricati cu precizie nanometrica dintr-un metal de inalta calitate!
Nu pot fi sigur de cauza exacta, dar cel mai probabil piesa veche a avut de suferit din pricina uzurii pinioanelor, a deformarilor survenite in urma socurilor mecanice, sau a obiectelor straine patrunse intre coroana si pinioane.

Alege o coroana transmisie finala Case 580SLE si buldoexcavatorul tau va performa la cote maxime, exact ca-n prima zi!
Iti oferim o gama de servicii complete, bazata pe experienta specialistilor nostri. Cu un minim de informatii din partea ta, putem identifica orice piesa de care ai nevoie! Tot noi iti vom oferi sfaturi la nivel de expert in privinta procedurilor de mentenanta periodica si legat de montaj.

In cazul coroanei de transmisie finala Carraro, termenul de garantie este de 6 luni. Eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite de garantie, dar noi am intalnit foarte rar astfel de cazuri. Vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie in coletul in care vei primi piesa noua.

Vom face toate eforturile astfel incat coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Case 580SLE sa ajunga la tine super-rapid, de obicei in maxim 24 de ore. De asemenea, esti oricand binevenit la sediul nostru, de unde poti ridica personal piesele comandate!

In  cazul utilajului tau, montajul coroanei reductoare se va face pe puntea fata. Iti sugeram sa incredintezi responsabilitatea montajului unui mecanic cu experienta in astfel de proceduri. Pozitionarea corecta a componentelor din angrenajul transmisiei trebuie facuta cu grija deosebita.

De asemenea, ansamblul coroanei de butuc trebuie lubrifiat si apoi etansat. Daca dantura coroanei prezinta urma de deteriorare, recomandarea noastra este sa se monteze pinioane noi, iar etansarea sa se faca folosind oringuri si simeringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura