Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
DVCZU0TW-AL
Out Of stock
Descriere
Un raport calitate-pret iti aduce o investitie pe termen lung. Comanda acest ansamblu transmisie finala Case 580SLE care este un produs original Carraro, si bucura-te de toate beneficiile pe care ti le aduce. De la o rezistenta indelungata, datorata materialelor din care este realizat, pana la o fiabilitate de exceptie. Unele alegeri te conduc la performanta. Alege inteligent!

Mai ai un loc in drepata ta? Pentru ca noi doar acolo vrem sa fim! Pe ACN Piese Utilaje iti asiguram, daca ai nevoie, nu doar un umar pe care sa iti lasi of-ul. Iti asiguram si sfaturile de care ai nevoie pentru a iesi din orice impas. Consultanta este gratuita, iar la noi te asteapta o echipa intreaga de profesionisti cu experienta. Contacteaza-ne acum!

Ansamblu transmisie finala Case 580SLE - de fiecare data cand ai nevoie de noi, suntem aici!
Este foarte important sa iti cunosti bine utilajul. Doar asa vei stii cand are nevoie de o atentie suplimentara si, mai presus, cand are nevoie de piese de schimb noi. Noi le recomandam pe cele originale intotdeauna, pentru ca punem calitatea pe primul loc! Si, pentru ca fiecare componenta are rolul ei clar definit, te asiguram ca utilajul tau are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii, lucru care sa ii asigure rezistenta de durata!

Calitatea este cea care ne ghideaza! Si, daca nu esti convins, afla ca desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare! Daca ai nevoie de sfaturi suplimentare, la noi pe site sau doar la un apel distanta le vei gasi! Atat de simplu si atat de rapid!

Pentru a scapa de orice grija, primesti alaturi de acest ansamblu transmisie finala pentru Punte Case 580SLE si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Livram rapid cu firme de curierat de incredere, in maximum 24 de ore, acest ansamblu transmisie finala Case 580SLE chiar la tine acasa! Pentru mai multe informatii, iti lasam si datele noastre de contact.

Nu trebuie sa faci din montaj ceva de speriat! Mai ales cand ai din partea noastra tot suportul! Ne poti suna oricum, iar consultanta este gratuita in acest sens! Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie.  Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice
Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura