Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc punte Carraro 644717

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 644717
Cod produs
V8RZC4AE-AC
Out Of stock
Descriere
Nu poti aplica aceleasi metode si sa te astepti la rezultate diferite. Sau, cum ne spune si faimosul nea Gigi - personajul nostru care vine mereu cu cate-o vorba ”marca inregistrata nea Gigi” : ”Daca s-a dovedit ca piesa nu-i buna, nu o mai alege!… Pai… ce facem? Aruncam cu banii pe fereastra?”

Stii de ce spune dansul asa? Pentru ca acum exista piese de schimb foarte bune, de o calitate exceptionala. Chiar ai de unde alege!

Uite, daca la capitolul ”simering” ai avut experiente mai putin placute, poti sa alegi acest simering butuc punte Carraro 644717 Este o piesa de schimb de calitate, rezistenta. O gasesti in depozitul nostru, alaturi de multe alte piese de schimb de cea mai buna calitate

Ai nevoie si de alte piese? Contacteaza-ne si spune-ne care sunt piesele de schimb pe care le cauti. Suntem aici.

Simering butuc punte Carraro 644717 - pentru a preveni deteriorarea celorlalte piese din sistem!
Un avantaj principal al folosirii unui simering de calitate este acela ca vei preveni deteriorarea celorlalte piese din sistemul pe care este montat. Daca vorbim despre rolul lui, generic, acesta are rolul de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior, protejand interiorul de impuritati. Totodata, acesta impiedica scurgerile de ulei, respectiv pierderile de lubrifiant.

De ce ar fi important sa inlocuiesti simeringul uzat? Pentru ca lichidul, uleiul se poate pierde complet, iar componenta in jurul careia este montat se poate deteriora in timp.

Sugestia noastra este sa alegi piesa de schimb pe care ti-o prezentam. Vei fi multumim ca ai ales-o, intrucat este o piesa originala Carraro, fabricata la cele mai inalte standarde de calitate!

Nu uita: Cu noi alaturi de tine, identificarea pieselor de schimb este U.S.O.A.R.A.!
Poate te intrebi: Cum devine foarte U.S.O.A.R.A.? Hai sa-ti spunem: cu ajutorul colegiilor nostri de la departamentul Identificari!

Ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de expertiza lor? Ii contactezi si le dai cateva informatii despre utilajul tau si… gata! Identificarea incepe! Sunt experti in identificari, vei vedea! Iti mai spunem doar ca au chiar si schite pe care ti le pun la dispozitie. Indrazneste si vorbeste cu ei! Vei afla multe informatii pretioase.

Certificatul de garantie pentru acest simering butuc punte Carraro 644717 il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Garantia acestui produs este de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Atunci cand alegi sa ridici comanda personal, ne gasesti la depozitul nostru!

Suntem la fel de rapizi, precum cei mai buni sprinteri ai planetei! Suntem specializati in pregatirea rapida pentru livrare a comenzilor primite. Asa ca… sprintam & sprintam & sprintam pentru ca piesa de schimb sa ajunga cat mai repede la tine. Stim ca ai nevoie de ea!

Iti livram piesa de schimb intr-un interval de maxim 24 de ore, acolo unde te afli, oriunde in tara. Poti sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe site sau, daca preferi, ne trimiti o cerere on-line.

Gata! Am fugit ca… ne asteapta comenzi de pregatit!

Montaj corect = utilaj functionand optim! Montaj incorect = defectiuni!

Cu alte cuvinte, nu improviza si acorda importanta etapei montajului! Asa, vei prelungi durata de utilizare a pieselor!

Iti recomandam sa soliciti serviciile tehnice oferite de persoane autorizate, cu experienta. Nu cunosti astfel de specialisti? Vorbeste cu noi! Avem colaboratori priceputi care iti pun la dispozitie serviciile lor de calitate.

Specificatii tehnice

-Dimensiuni: 150 x 180 x 14.5/16
-Material: NBR (cauciuc nitril butadin)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura