Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru punte Carraro 144612

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 144612
Cod produs
7U02RQ5X-E-MI
Out Of stock
Descriere
Un astfel de simering butuc punte Carraro 144612 nou nout este ceea ce cauti acum? Perfect! Esti in locul potrivit!

Nici nu mai conteaza cum ai ajuns pe site-ul nostru, plin cu de toate. Cu de toate, piese mai mari sau mai mici, pentru utilajul tau! Poate ne cunoasteai, poate nu, dar ai nimerit foarte bine. Si nu doar tu vei fi multumit, de un pret dintre cele mai bune, dar utilajul tau o sa-ti multumeasca inainte de toate. Il desfaci o data, repede si bine, apoi uiti ca ai umblat in el, la reductorul final. Pentru ca etansarea asigurata de acest reper original se va pastra, mult si bine.

Alege cu incredere acest simering butuc punte Carraro 144612 - isi va face treaba cum stie mai bine!
Stii probabil ca rolul acestui simering este acela de a etansa reductorul final. El este cel care etanseaza butucul la prinderea acestuia de fuzeta.
Poate nu esti sigur, poate inca ai indoieli ca de o astfel de piesa ai acum nevoie. Suna-ne, suntem aici ca sa te ajutam! Inainte de a plasa orice comanda, poti sa verifici compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.

Exista ceva ce poate sa influenteze intr-un fel sau altul eficienta utilajelor? Da! Absolut tot!
Tot ce faci, tot ce schimbi, fiecare noua actiune indreptata catre utilajul tau isi va gasi, la un moment dat, ecoul! Asadar, fa-ti timp sa te informezi si sa gasesti solutii optime de remediu, in asa fel incat sa nu lasi resursele tale de timp, energie si bani sa se risipeasca! Suntem aici langa tine, pregatiti sa te ajutam in orice situatie, chiar si atunci cand treci prin cele mai grele defectiuni! Ramai permanent in contact cu angajatii nostri si vei fi asistat pe toata durata experientei tehnice!

Garantia primita, ce insoteste un produs, te asigura, inca din primele momente, ca ai optat pentru un articol de top, de la care poti sa ai asteptari! Un simering butuc punte Carraro 144612 are 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit!

Acest simering butuc punte Carraro 144612 - odata comandat - trebuie sa ajunga la tine. Iute ca gandul si ca vantul!
Asa ca avem placerea sa te primim la noi, ca sa poti ridica produsul direct din depozit. Sau expediem piesa cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in circa 24 de ore. Plata o faci ramburs, cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montajul? Absolut cea mai importanta etapa!
Fara un montaj corect executat, o piesa de schimb, fie ea si dintre cele mai de calitate, nu va putea performa. De aceea te rugam cu insistenta sa apelezi la meseriasi de incredere, care stiu ce au de facut! Un montaj perfect executat poate face toata diferenta!

Specificatii tehnice

Dimensiuni:

150 x 180 x 14.5/16
Material: NBR (cauciuc nitril butadin)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura