Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare pentru incarcator JCB 509.42 J

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 509.42
Cod produs
U84JGC6L-MI
Out Of stock
Descriere
Ideea unui utilaj care merge bine la infinit este de nerealizat! Dar noi incercam sa prelungim viata utilajului tau cat de mult se poate, si de aceea iti recomandam pompa alimentare incarcator JCB 509.42 de calitate garantata de producatorul european. Nu risca buna alimentare cu combustibil a motorului, fii vigilent cand e vorba de orice dereglare de pornire, de accelerare! Comanda telefonic sau prin formularul de pe site!

Serviciile pe care ti le oferim sunt de mare folos afacerii tale: consultanta gratuita, depanarea mobila, livrarea rapida, inchirieri de utilaje - toate sunt extrem de utile!
In caz de urgenta poti cere ajutor partenerilor nostri, tehnicieni cu echipe mobile din toata tara. Ei te pot ajuta cand ramai cu utilajul blocat, vin in punctul tau de lucru si te depaneaza! Suna la noi si vei primi datele de contact ale celui care se afla in zona ta!

Pompa alimentare incarcator JCB 509.42 da energia utilajului tau!

Pompa de alimentare trimite combustibilul din rezervor catre motor si daca ea nu functioneaza, semnele sunt evidente: motorul porneste greu sau deloc, acceleratia nu mai functioneaza, se aud zgomote ciudate, sau ramai in pana de combustibil cu rezervorul plin. Ia o pompa de calitate care iti vei rezolva pe loc toate aceste probleme! Si pentru mult timp!

Oferim consultanta tehnica. Gratis!
Nimeni nu cunoaste utilajul tau mai bine decat tine! Si totusi uneori chiar nu vrea sa porneasca, orice i-ai face! Suna-i pe consilierii nostri, spune-le pe scurt ce problema ai, si vei vedea priceperea si eficienta lor in actiune. Iti vor depista defectul si iti vor indica piesa de care ai nevoie, trebuie doar sa ne suni!

Pompa electrica de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 509.42 are garantie extinsa pentru 1 an, ai siguranta exploatarii ei timp indelungat daca o montezi corect.
Pompa alimentare incarcator JCB 509.42este pe stoc, te asteptam sa o iei din depozitul nostru! Daca faci comanda telefonic sau prin formularul de pe site, ea pleaca din depozit in aceeasi zi si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore. Curierul va astepta sa verifici pachetul si apoi poti plati ramburs.
Montajul unei piese de asemenea importanta trebuie facut neaparat de un specialist. Daca nu stii la cine sa apelezi, suna la sediul nostru si iti recomandam noi pe cineva, avem parteneri destoinici cu echipe mobile de depanare!

Specificatii tehnice

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari

Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.
Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura