Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare  incarcator telescopic JCB 509

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb 509
Cod produs
1DRGLSP7-AS
Out Of stock
Descriere
Daca esti adeptul produselor din categoria celor mai rezistente si durabile, aceasta pompa incarcator telescopic Jcb 509 se incadreaza la fix! Depozitul nostru gazduieste produse originale, din game cunoscute, care nu au dezamagit niciodata! Nu te zgarci si nu opta pentru piese de calitate mediocra! O investitie corecta facuta la timp te va scuti de cheltuieli in plus si de probleme!
Motivatia este un motiv pentru a progresa! Este ceea ce ai nevoie pentru momentele de cumpana care par sa-ti puna bete in roate! Vino cu ea in universul nostru tehnic si imprastie entuziasmul in aceasta lume a tuturor posibilitatilor! Mai ales acum cand vei avea alaturi o super echipa de consultanta, gata sa te sustina in fiecare moment! Ia in considerare sfaturile agentilor nostri de consultanta si aplica-le intocmai!

Amplifica efectul calitatii superioare cu aceasta pompa incarcator telescopic Jcb 509 rezistenta!
Aspiri catre performanta? Atunci fa alegerile potrivite! Axeaza-te pe calitate atunci cand vine vorba despre piesele pentru utilajul tau! Doar in functie de aceasta, piesa va putea performa intr-un anumit fel! Acesteia ii revine rolul de a alimenta motorul masinariei, rezistand indelung si functionand in parametri ideali!

Ai ales sa ne suni? Ai de castigat!
Nu ezita sa ne adresezi orice intrebare! Operatorii din cadrul serviciului de consultanta sunt pregatiti sa-ti preia cazul si sa te asiste temeinic! Da-ne voie sa facem o selectie corecta a piesei in raport cu modelul utilajului tau pentru a nu fi nevoie sa reiei cautarile! Iti vom recomanda tot ce este mai benefic pentru ca afacerea ta sa cunoasca o ascensiune uluitoare!

Vrem ca totul sa se desfasoare in conditii de siguranta! Nu ne-am dori sa investesti si sa nu fii multumit! Lucru imposibil, deoarece aceasta pompa electrica alimentare pentru incarcator telescopic Jcb 509 detine un certificat de garantie valabil un an de zile pentru defectiunile din fabrica!

Tu iti faci cunoscuta dorinta, noi o indeplinim! Iar una dintre ele este aceea de a-ti livra produsul in timpul record de 24 de ore! Plaseaza comanda pentru aceasta pompa incarcator telescopic Jcb 509 si o expediem catre tine imediat! Intra pe site si suna-ne sau completeaza cererea!

Conditia piesei poate fi mentinuta daca te asiguri ca este montata de un profesionist! Opteaza pentru un atelier de specialitate si pune pret pe investitia ta! Manoperele improvizate sunt pentru amatori iar tu sigur iti doresti sa devii specialist! Mai mult de atat, sigur nu iti doresti sa investesti dublu cand ai ocazia de la inceput sa alegi bine!

Specificatii

• Pompa electrica de alimentare, care functioneaza la:12V, 4A
• Mufa: 2 pini
• Debit: 230 litri/ ora
• Presiune: 0.68 bari
Trimite mesaj
Din Gura in Gura