Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
4E80KHRF-NP
Out Of stock
Descriere
Garniturile iti bat la usa? Ar fi o varianta draguta sa nu le deschizi si sa iti continui viata minunata si fara implicatii financiare. Nu imi aduc bine aminte, dar cred ca doar in filme se putea recurge la metoda asta si sa nu ai ulterior o lista si mai lunga de cumparaturi. Asa ca te sfatuim sa cumperi acest simering pompa hidraulica Bobcat T190 si sa rezolvi problema cat mai repede. Indiferent cat de negru pare acest scenariu, imagineaza-ti ca se putea si mai rau. De exemplu, puteai sa faci cautari in lung si in lat in gasirea unui raport calitate-pret care sa te satisfaca.

La noi gasesti cea mai buna formula: piesa calitativa + pret avantajos + disponibilitate pe stoc = utilaj fericit. Nici matematica nu este complicata la noi!

Obiectivele noastre sunt in concordanta cu nevoile clientilor. Tocmai din acest motiv nu suntem doar niste furnizori de piese. Te-ai intrebat cum de avem atatea servicii care vin in sprijinul tau? Ei bine, le-am dezvoltat treptat pentru ca voi ati avut nevoie de ele, iar noi ne-am dorit sa nu va lipseasca absolut nimic.
Ai nevoie de un utilaj cat timp al tau este in service? Iti inchiriem unul. Ai nevoie de informatii legate de piese? Iti oferim consultanta tehnica GRATUITA. Ai nevoie de un produs in cel mai scurt timp? Ne-am lupta si cu zmeii ca sa-ti putem livra totul in maximum 24h. Cat timp esti alaturi de noi, suntem invincibili in fata problemelor tale!

Ai incredere in acest simering pompa hidraulica Bobcat T190 si viitorul iti va demonstra ca aceasta piesa nu dezamageste!
Rolul unui simering este acela de a se preocupa de o etansare corecta pentru a feri sistemul pe care este montat de eventuale impuritati. De asemenea, un alt obiectiv al sau este acela de a se asigura ca nu se pierde lubrifierea astfel incat sistemul tau sa isi desfasoare activitatea intr-o atmosfera netensionata. Cu toate acestea, in timp pot aparea daune provocate de suprapresiunea existenta in sistemul pe care este montata garnitura, ducand la capitularea simeringului nostru.

Daca sperai ca factorii de risc se opresc aici, afla ca printre cauzele ce duc la compromiterea unui simering se afla si agentii corozivi din lichidul hidraulic. Toate aceste situatii pot conduce catre un scenariu sumbru in care, din cauza aparitiei aerului in aspiratie, trebuie schimbata si pompa. Insa nu este cazul sa fim negativisti inainte de un diagnostic concret.

Ia cu tine acasa serviciul nostru de consultanta gratuita!
Daca ai nevoie de sfaturi, noi suntem la un apel distanta. Clientii magazinului ACN Piese Utilaje beneficiaza de serviciul de consultanta tehnica gratuita apeland la numarul nostru afisat pe site! Daca te sperie teoria, nu-ti face griji! Ne-am ocupat noi deja de ea. Comanda acum piesa favorita iar noi o sa fim ca o carte deschisa pentru toate intrebarile tale.

Acest simering pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat T190 vine cu o garantie de 6 luni de zile, timp in care pentru orice defect de fabricatie, puteti trimite produsul inapoi. In cazul in care ai ratacit certificatului de garantie, nu-ti face griji! In baza numarului de factura noi putem identifica piesele achizitionate si putem astfel verifica timpul de garantie de care acestea mai beneficiaza!

Ai cumparat un produs din magazinul ACN Piese Utilaje? Norocosul a fost acest simering pompa hidraulica miniincarcator Bobcat T190 ideal pentru utilajul tau? In cazul acesta, pregateste trusa de scule caci in maxim 24 de ore produsul va ajunge la tine!

Lucrarile realizate de mesteri priceputi sunt trainice, motiv pentru care iti recomandam sa-i oferi piesei achizitionate niste maini de aur! Apeleaza la atelierele de specialitate pentru o interventie de durata.

Specificatii tehnice
25x38x6,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura