Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland T6060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6060
Cod produs
LK6T5EX2-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa New Holland T6060 - invata sa gandesti pe termen lung! Investeste in calitate. Multi prefera sa cumpere produse de o calitate indoielnica. Este una dintre greselile pe care nu trebuie sa le faci, pentru ca vei ajunge sa cumperi de doua ori acelasi lucru, poate chiar de trei ori… unii invata mai greu. Pompa de apa pe care o ai aici este o piesa de calitate si ajuta la reglarea temperaturii motorului tau. Este o parte esentiala de sub capota tractorului tau.

Te vom invata cum este mai bine sa cumperi si ce este potrivit pentru utilajul tau. Ne contactezi si iti oferim consultatie gratuita! Este important sa stii ca toti clientii nostri sunt tratati cu maxim respect si urmarim constant sa ne largim parteneriatele. Stim ca ai nevoie de servicii de calitate si piese pe care sa te poti baza, nu sa te lase balta cand iti este lumea mai draga.

Iti prezentam pompa de apa New Holland T6060 - cea mai buna alegere pentru tractorul tau!

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa intelegem, printr-o analogie oarecum banala, ce este o pompa de apa pentru motor. Masinariile sunt facute de oameni, iar modul lor de functionare seamana cu cel al corpului nostru. Avem nevoie de lichide pentru a ne regla temperatura corpului. E bun un ceai cald iarna sau un pahar cu apa rece vara, nu-i asa? Asta fac pompa de apa si antigelul, protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de apa pentru tractor New Holland T6060 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model de pompa de apa, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de apa New Holland T6060 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie. Pentru un montaj corect, piese este livrata impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor.

Specificatii tehnice

• Distanta dintre gaurile de prindere este de 146 mm (masurata intre centrele gaurilor);
• Diametrul paletilor este de 82 mm;
• Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37 mm;
• Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112 mm;
• Inaltimea fuliei este de 61 mm;
• Diametrul fuliei este de 89.5 mm;
• Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura