Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland T6040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6040
Cod produs
QM3S76TI-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa New Holland T6040 - am importat acesta piesa pentru tine, datorita calitatii componentelor din care este construita. Axul, paletii, rulmentul si presetupa sunt fabricate in Italia si concepute sa asigure cel mai bun randament. Fara o pompa de apa functionala, motorul va ceda. Motorul este supus temperaturilor inalte, iar daca lichidul de racire nu trece corect prin pompa de apa, el se va supraincalzi, lucru care il va deteriora considerabil.

Daca te gasesti in situatia neplacuta de a avea un tractor cu pompa de apa defecta, nu dispera! Piese de calitate avem, mai avem si oameni priceputi care le pot monta. Pana la montaj, e bine de stiut exact ce ai nevoie. In acest sens, doar consultantii nostri te pot ajuta. Au toate informatiile tehnice si stiu exact ce anume este potrivit pentru fiecare utilaj in parte. Nu-ti fa griji pentru costuri. Consultanta este gratuita!

Comanda calitate si fiabilitate - Pompa de apa New Holland T6040 - piesa de top!

Ai gasit-o! Dar ai idee de ce s-a stricat cea de dinainte? Hai sa fim atenti la cauze si semne, mereu e ceva care anunta pacostea. Urmele de uzura intensa la nivelul lagarelor pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Urmele de rugina pe suprafetele metalice nu-s semn bun. Deteriorarile garniturilor din presetupa pot duce la pierderi de antigel sau la inundarea rulmentului. Contaminarea lichidului de racire cu agenti poluanti iti poate afecta buna functionare a pompei de apa.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Piesa aceasta vine cu garantie! Pompa de apa pentru tractor New Holland T6040 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatorii italieni tocmai pentru a rezista cativa ani.

Pompa de apa New Holland T6040 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

• Distanta dintre gaurile de prindere este de 146 mm (masurata intre centrele gaurilor);
• Diametrul paletilor este de 82 mm;
• Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37 mm;
• Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112 mm;
• Inaltimea fuliei este de 61 mm;
• Diametrul fuliei este de 89.5 mm;
• Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura