Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa tractor New Holland T6020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6020
Cod produs
HZ61PQ9X-IA
Out Of stock
Descriere
Iti prezentam pompa de apa New Holland T6020 - o piesa remarcabila din toate unghiurile! Face o treaba minunata si te vei putea bucura de un utilaj care merge ceas. O pompa de apa uzata, lasata pe utilaj, va ajunge sa strice motorul grav, uneori nici nu mai poate fi reparat. Folosind o pompa de apa de o calitate superioara si un antigel cu proprietati anti-corozive, vei prelungi automat si viata motorului.

Nu vrei sa ai batai de cap, te-ai saturat de zeci de oferte pe care nu stii sa le deslusesti si nu mai stii nici macar de care piesa ai nevoie… cunoastem senzatia! Am intalnit multi clienti in situatia ta. Asadar, ne-am zis… Ce-ar fi daca am asigura consultanta gratuita si am umbla un pic pe la oferte, ca sa le facem mai binevoitoare cu buzunarul? Oare tu nu te-ai mai linisti un pic? Toata lumea isi doreste servicii de calitate, iar prestatorii vor clienti. Noi am gasit formula pentru “It’s a win-win situation”.

Comanda pompa de apa New Holland T6020 - o recomandam cu incredere!

Pompa de apa se uzeaza cu trecerea vremii. Lichidul de racire nu-si mai face treaba cum trebuie, iar motorul utilajului tau se va defecta. Te-ai intrebat de ce ai ajuns in punctul de a o schimba? Sunt multe cauze, garniturile cedeaza, se contamineaza lichidul de racire cu agenti poluanti, mai apare si rugina… Dar e important sa stii ca tu poti prelungi perioada de functionare a unei pompe de apa, folosind un antigel cu proprietati anti-corozive.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu tractorul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de apa pentru tractor New Holland T6020 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste cativa ani.

Livram oriunde in tara, iar pompa de apa New Holland T6020 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa o ridici personal de la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltime asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

• Distanta dintre gaurile de prindere este de 146 mm (masurata intre centrele gaurilor);
• Diametrul paletilor este de 82 mm;
• Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37 mm;
• Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112 mm;
• Inaltimea fuliei este de 61 mm;
• Diametrul fuliei este de 89.5 mm;
• Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura