Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland T5070

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T5070
Cod produs
7O6L5FYV-IA
Out Of stock
Descriere
Iti multumim ca ai poposit la noi pe site! Pompa de apa New Holland T5070 este piesa pe care o cauti? O expediem catre tine imediat ce plasezi comanda. Sa-ti spunem cateva detalii despre piesa, probabil esti curios. Aceasta pompa de apa pentru tractor este extraordinara, merge bec! O importam din Italia, patria multor utilaje grele si piese specifice! Asadar, cand vorbim despre ea, calitatea si fiabilitatea sunt un “must”!

Compania noastra se adreseaza celor care practica activitati agricole sau in constructii. Pentru munci grele ai nevoie de utilaje grele. Pentru activitati care depind de astfel de utilaje, o zi de pauza fortata nu suna prea bine. Daca tot s-a defectat tractorul tau, repara-l si foloseste piese bune. ACN Piese Utilaje pune accent pe calitate, atat in serviciile oferite, cat si in piesele livrate.

S-a stricat pompa? Pompa de apa New Holland T5070 - o piesa de exceptie!

Cum iti dai seama ca s-a stricat pompa de apa a tractorului? Apar urme de uzura intensa la nivelul lagarelor, ce pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Lichidul de racire este contaminat cu agenti poluanti. Garniturile din presetupa s-au deteriorat. Urmele de rugina isi fac simtita prezenta pe suprafetele metalice.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste tractorului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de apa pentru tractor New Holland T5070 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste cativa ani.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de apa tractor New Holland T5070 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia ei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie. Pentru un montaj corect, piese este livrata impreuna cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor.

Specificatii tehnice

• Distanta dintre gaurile de prindere este de 146 mm (masurata intre centrele gaurilor);
• Diametrul paletilor este de 82 mm;
• Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37 mm;
• Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112 mm;
• Inaltimea fuliei este de 61 mm;
• Diametrul fuliei este de 89.5 mm;
• Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura