Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland T4040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4040
Cod produs
9NIYTWDG-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa New Holland T4040 - doar ea iti va face tractorul sa functioneze in parametri optimi! Piesa este caracterizata prin fiabilitate si poseda calitati extraordinare. Este esential sa intelegi ca un produs bun te va scuti de cheltuieli neprevazute. Cand iti achizitionezi o piesa, ai pretentia sa te tina multa vreme. Ei bine, noi exact asta iti oferim tie si tractorului tau! Pompa de apa este un element cheie in structura oricarui utilaj.

Cu siguranta nu toata lumea se pricepe la piese si habar nu are ce i se potriveste cel mai bine echipamentului sau. Tocmai din acest motiv, ACN Piese Utilaje iti da posibilitatea sa apelezi gratuit la consultanti priceputi si avizati. Ne poti contacta oricand intampini situatii neplacute si avem oferte atractive. Inclusiv pentru montaj ne poti cere ajutorul. Iti promitem ca nu e dracul asa de negru cum s-ar crede, este imposibil sa nu gasim solutii salvatoare!

Cu pompa de apa New Holland T4040 - tractorul tau va prinde viata!
Utilajul este partenerul tau in munca, fie ca tu esti cel care il foloseste efectiv, fie ca il inchiriezi. Afacerea ta are de suferit cand ceva la el se strica. Pompa de apa este o piesa importanta si ar fi indicat, chiar daca nu esti specialist, sa intelegi cum functioneaza. Prin circularea eficienta a lichidului de racire, aceasta pompa protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Piesa aceasta vine cu garantie! Pompa de apa pentru tractor New Holland T4040 are 12 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatorii italieni tocmai pentru a rezista cativa ani.

Pompa de apa New Holland T4040 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
• Distanta dintre gaurile de prindere este de 146 mm (masurata intre centrele gaurilor);
• Diametrul paletilor este de 82 mm;
• Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37 mm;
• Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112 mm;
• Inaltimea fuliei este de 61 mm;
• Diametrul fuliei este de 89.5 mm;
• Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura