Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF 8220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 8220
Cod produs
V4JZOQSY-BT
Out Of stock
Descriere
Utilajele reprezinta, fara indoiala, o parte extrem de importanta din viata cotidiana. Dar ce ne facem insa cand ele cedeaza? Avand in vedere ca fara ele nu ne-am putea duce treaba la bun sfarsit, raspunsul este: le reparam! Daca esti in cautarea unui pivot inferior Massey Ferguson MF 8220 te afli in cel mai bun loc posibil. Pe unul dintre rafturile noastre vei gasi piesa de schimb originala, de la Carraro. Ea o va inlocui pe cea veche, deteriorata, pentru ca tu sa-ti reiei activitatea cat mai repede!

Poti face rost de acest produs fie individual, fie alaturi de celelalte piese din kit-ul complet de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Decizia iti apartine in totalitate. Pretul, oricum alegi, ramane la fel de avantajos, iar livrarea va fi la fel de prompta.

Pivot inferior Massey Ferguson MF 8220 - piesa care va garanta buna functionare a utilajului tau!
De ce este aceasta piesa de schimb atat de importanta? Pentru ca de acest pivot depinde functionarea excelenta a transmisiei. Un set nou de pivoti va asigura o durata de viata longeviva a capetelor de bara, fara prezenta jocurilor si socurilor in articulatia de directie.

Piesele defecte compromit chiar si cea mai puternica masinarie!
Tractorul tau este o unealta completa. Ca sa poti profita la maxim de puterea sa, fiecare piesa trebuie sa functioneze impecabil. Responsabilitatea noastra este sa gasim solutia de care ai nevoie. Astfel, activitatea ta merge asa cum ai planuit. Bunastarea utilajului tau este obiectivul principal. Depozitul nostru este aprovizionat cu ceea ce ai nevoie, indiferent de tipul de piesa sau utilaj. Esti la un click distanta de piese de calitate la un pret avantajos.

In coletul ce va ajunge la usa ta se va afla acest pivot inferior pentru tractor Massey Ferguson MF 8220 precum si un certificat de garantie valabil 1 an.

Indiferent daca vrei sa primesti acest pivot inferior Massey Ferguson MF 8220 prin curier sau sa il preiei personal de la sediul nostru - mai ai un singur pas de facut. Noi vom avea grija sa iti primesti comanda in cel mai scurt timp!

Acum ca ai piesa de schimb si utilajul pe care te bazezi frecvent, urmeaza un proces fundamental. Montarea incorecta a piesei poate duce la defectiunea ei inainte de timp. De aceea, sfatul nostru este sa apelezi la un mecanic profesionist. El va estima cu acuratete situatia pentru un montaj ca la carte. O piesa bine asamblata va avea o durata de viata corespunzatoare, iar tu nu vei pierde sansa de a-ti duce treaba la bun sfarsit!

Specificatii tehnice

Rolul acestui pivot cu montare inferioara este acela de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mmm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura