Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba suport baterie pentru miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S130
Cod produs
9KIUQES8-MI
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are tot ce ii trebuie pentru a degaja puterea de care ai nevoie? Nu ar strica sa ii faci o revizie, sa vezi daca are toate piesele in buna stare. Orice piesa, cat de neinsemnata, i-ar putea provoca daune importante prin defectarea ei. Ar fi bine sa ai si de schimb o saiba suport baterie Bobcat S130 originala, de buna calitate.
Nu stii niciodata cand ai nevoie de ea, si bateria utilajului tau trebuie sa fie in siguranta! O poti comanda telefonic sau prin formularul de pe site.

Piesele de schimb sunt obiectul principal al activitatii noastre, dar nu unicul. Avem si servicii: consultanta gratuita, depanare tehnica mobila, livrarea rapida, inchiriere de utilaje. Pe site vei gasi cu siguranta multe idei de dinamizare a afacerii tale!

Camarazii nostri au echipe tehnice eficiente si pe teren!
Partenerii nostri sunt extrem de eficienti cand este vorba sa depaneze un utilaj blocat pe camp. Ei sunt distribuiti peste tot prin tara! Suna la noi si vei afla cum il poti gasi pe cel mai apropiat de locatia ta!

Saiba suport baterie Bobcat S130 are o reputatie excelenta, nu ezita sa contezi pe ea!
Fixarea fiecarei piese pe locul ei este un rol important pe care modesta saiba si-l asuma cu responsabilitate. Daca o piesa importanta incepe sa joace, poate avaria multe altele in jur. Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a preveni desurubarea este foarte important ca pana si cele mai simple saibe sa fie de buna calitate.

Suna un prieten! E mereu aici pentru tine!
Cine poate fi? Serviciul nostru de consiliere gratuita! Avem experti de marca, ei pot depista orice defectiune si iti pot indica piesa de schimb cu precizie. Ii suni, le povestesti pe scurt cu ce te supara utilajul tau si vei fi imediat ghidat in tot procesul de reparatie!

Ai o urgenta si nu poti veni pana la noi? In graba mare iti va aduce curierul saiba suport baterie pentru miniincarcator Bobcat S130 si:
- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Te asteptam sa iei cu mana ta aceasta saiba suport baterie Bobcat S130 din depozitul nostru! Prin curier rapid ea ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.

Oricine stie sa monteze o saiba, dar pentru a monta tot angrenajul din care ea face parte cheama un tehnician cu experienta. Stii si tu ca desurubarea unei piese poate provoca daune importante! Nu improviza, iti putem noi recomanda pe cineva priceput!

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura