Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 430
Cod produs
WS84QVZ5-RE
Out Of stock
Descriere
Rezistenta acestui solenoid oprire motor miniexcavator Bobcat 430 te va convinge ca este ceea ce trebuie! Piesele noastre de schimb vin la pachet alaturi de o poveste interesanta. De la cele mai mici, pana la cele mai mari, toate au fost faurite cu grija, atentie si precizie, din materiale de calitate si rezistente. Familiarizate cu ideea de munca intensa si solicitanta, acestea sunt pregatite sa contribuie la performanta utilajului tau. Daca ar exista un concurs pentru cele mai puternice utilaje, al tau ar castiga, cu siguranta, locul 1. Echipeaza-l corespunzator si apuca-te de treaba!

Atunci cand simti ca o situatie neplacuta te copleseste, contacteaza-ne cat mai repede cu putinta. Nu lasa pe maine ceea ce poti face astazi! Noi iti vom raspunde prompt intrucat stim cat de pretios este timpul. Impreuna, ne vom uni puterile si vom identifica solutia eficienta si rapida pentru situatia neplacuta cu care te confrunti. Unde-s doi, puterea creste! In plus, alaturi de noi, beneficiezi de un serviciu gratuit de consultanta tehnica!

Solenoid oprire motor miniexcavator Bobcat 430 - la un singur click distanta! Utilajul tau il va indragi!
Piesele de schimb - fara de care utilajul nu ar mai fi cine este astazi! Intrucat sunt inzestrate cu fel de fel de responsabilitati, piesele de schimb previn aparitia unor probleme ce ar putea sa incetineasca modul de lucru al utilajului. Acest solenoid oprire motor miniexcavator Bobcat 430 detine urmatorul rol: oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Ajutorul nostru - la un apel/ mesaj distanta!
Suntem pregatiti sa-ti intindem o mana de ajutor, ori de cate ori este necesar. Infiintarea serviciului de consultanta gratuit a avut la baza dorinta de a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Serviciul nostru de consultanta iti ofera o serie de beneficii la care nici macar nu te gandeai, si anume:
• Identificari corecte si rapide
• Sfaturi utile cu privire la piesele de schimb
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj
• Interventii la distanta - nu conteaza locul in care te afli, noi vom trimite o echipa catre tine

Actele pentru verificare! Un astfel de solenoid oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 430 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza prezenta unor posibile defectiuni din fabrica.

Intrucat stim cat de pretios este timpul, piesele noastre de schimb promit sa ajunga la tine cat mai repede cu putinta! Pentru a comanda una sau mai multe piese de schimb, fie ne contactezi la unul dintre numerele de telefon afisate pe site, fie completezi cererea aferenta livrarii. Comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului.

Cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, apelul catre profesionistii din domeniu este mai mult decat necesar. Nu-ti mai lasa utilajul pe mainile oricui! Astfel, vei evita cu succes deteriorarea prematura a pieselor de schimb. Daca nu stii la cine sa apelezi, scrie-ne! Iti recomandam noi o echipa faina de mecanici!

Specificatii tehnice

• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura