Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 9030V

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 9030V
Cod produs
AN6G9Y4E-RB
Out Of stock
Descriere
Ai ales sa investesti in viitorul afacerii tale, si-ai achizitionat un tractor puternic, un model de top! Costul se va amortiza in timp, insa este nevoie sa-i oferi si mentenanta potrivita, iar pentru asta e bine sa alegi piese de calitate! Pompa de apa New Holland 9030V este exemplul ideal, fiabilitatea sa recunoscuta iti va mentine motorul ca nou mult timp!

Stii deja toate astea, toate piesele pe care le-ai achizitionat de la ACN Piese Utilaje au fost exceptionale. Specialistii lor iti ofera mereu solutia potrivita, iar consultanta tehnica gratuita de care beneficiezi este un real ajutor! Tot de la ei obtii programari rapide in vederea montajului, iar echipa lor de service mobil te-a scos din bucluc cand utilajul tau a ramas imobil pe camp.

Alege ce-i mai bun pentru tractorul tau! Iti oferim aceasta pompa de apa New Holland 9030V la un pret foarte atractiv!
Desigur ca motorul este cel mai important ansamblu al utilajului, insa pompa de apa este piesa de rezistenta care-i asigura vitalitatea! Prin distribuirea lichidului de racire, pompa protejeaza motorul de efectele adverse ale temperaturilor extreme.
Nu necesita proceduri complexe de mentenanta, dar e bine sa o inspectezi periodic; vei recunoaste cu usurinta semnele unor defectiuni iminente:
- prezenta urmelor de coroziune pe suprafetele metalice;
- contaminarea lichidului de racire cu impuritati sau poluanti;
- deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate cauza pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- uzura lagarelor din pompa, care poate avea ca efect slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Ai la indemana o combinatie castigatoare - pompa de apa New Holland 9030V si expertiza tehnica a specialistilor nostri!
Vrem sa fim un partener de incredere al afacerii tale! Echipa noastra iti vine in ajutor cu o gama completa de servicii! Iti oferim consultanta tehnica gratuita, atat in identificarea pieselor de care ai nevoie, dar si legat de procedurile de mentenanta si montaj!

Perioada de garantie a pompei de apa este de 12 luni, iar eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite.
Piesa noua va fi livrata impreuna cu 2 documente pe care trebuie sa le pastrezi - factura fiscala si certificatul de garantie!

Colaboram cu o firma de curierat ultra-rapida, iar majoritatea comenzilor ajung la clienti in 24 de ore! Iar daca vrei sa ai pompa de apa pentru tractor New Holland 9030V chiar azi, o poti ridica de la sediul nostru!

Pentru a garanta o perioada de exploatare indelungata a pompei de apa, este esential sa respecti procedurile corecte de montaj. In primul rand, asigura-te ca instalatia a fost curatata temeinic. In timpul montajului manevreaza cu grija axul pompei, este o componenta sensibila la socuri mecanice.
Acorda o atentie deosebita si procesului de etansare! Desi multe ateliere fac asta, sfatul nostru este sa nu se foloseasca solutii de etansare, cu exceptia cazurilor in care producatorul piesei recomanda acest lucru. Nu cauta sa faci economie nici cand vine vorba de lichidul antigel - alege unul cu proprietati anticorozive pentru a-ti proteja atat pompa de apa, cat si motorul!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura