Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 6710

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 6710
Cod produs
J9CR0OQX-RB
Out Of stock
Descriere
Confortul termic este important pentru tine si ai investit mult la acest capitol! Pentru casa noua ai folosit cea mai buna izolatie, ai ales o centrala termica perfomanta si instalatii de aer conditionat puternice. Dar pentru motorul utilajului tau ce alegi? Raspunsul e simplu - o pompa de apa New Holland 6710 noua!

Nu cauti sa faci economii atunci cand vine vorba de afacerea ta, preferi sa investesti in piese de calitate! Lucrezi cu un singur furnizor, dar unul de top - ACN Piese Utilaje! Serviciile lor sunt ireprosabile, iar oferta de preturi este foarte avantajoasa! Si n-ai avut niciodata probleme cand ai ales sa faci montajul intr-un atelier din reteaua lor de parteneri, pentru ca si ei lucreaza doar cu experti!

O piesa fiabila este o investitie inteleapta! Comanda acum o pompa de apa New Holland 6710 pentru tractorul tau!
Sub influenta temperaturilor extreme motorul tau este expus unor riscuri majore! Pompa de apa este cea care il protejeaza de potentiale defectiuni, prin distribuirea eficienta a agentului de racire. Astfel, temperatura blocului motor ramane la valori optime, iar pistoanele, cilindrii si garnitura de chiulasa nu vor suferi deformari termice.
Vei observa cu usurinta semnele ce prevestesc nevoia inlocuirii pompei de apa:
- prezenta urmelor de coroziune pe suprafetele metalice;
- contaminarea lichidului de racire cu agenti poluanti;
- urme de uzura intensa la nivelul lagarelor, astfel se poate ajunge la deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului;
- pierderi de antigel sau inundarea rulmentului, ce denota deteriorarea garniturilor din presetupa.

In combinatie cu expertiza specialistilor nostri, pompa de apa New Holland 6710 iti va mentine motorul utilajului in forma maxima!
Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere o gama completa de servicii! Putem identifica piesa de care ai nevoie pe baza unui minim de informatii din partea ta. Poti apela la noi si daca ai nevoie doar de un sfat, avem specialisti care cunosc cele mai bune practici de montaj si mentenanta!

Termenul de garantie al pompei de apa este de 12 luni, iar eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite. Tot ce trebuie sa faci tu este sa pastrezi documentele care vor veni impreuna cu piesa noua, adica factura fiscala si certificatul de garantie!

Gratie partenerului nostru pe partea de servicii de curierat, comenzile vor ajunge la tine foarte rapid, in 24 de ore! Iar daca doresti sa ridici personal pompa de apa pentru tractor New Holland 6710 nu trebuie decat sa ne contactezi si sa vii la sediul nostru!

Respectarea procedurilor corecte de montaj este esentiala, astfel pompa noua va beneficia de o exploatare indelungata. Este bine ca inainte de montaj sistemul de circulatie a lichidului de racire sa fie curatat temeinic. Axul pompei trebuie manevrat cu grija, este o componenta sensibila la socuri mecanice.
Unii mecanici aleg sa foloseasca solutii speciale pentru etansarea sistemului; noi sugeram sa se recurga la aceasta varianta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru. Calitatea lichidului antigel joaca un rol important, asa ca opteaza pentru o solutie cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura