Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 6600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 6600
Cod produs
LNQVCM40-RB
Out Of stock
Descriere
Vezi, asta patesti daca nu folosesti materiale de calitate! E numai vina ta, eu ti-am zis sa cumperi un antigel cu efect anticoroziv, dar tu l-ai ales pe cel mai ieftin! Abia ai schimbat piesa asta luna trecuta, si deja are pete de rugina! Sper ca de data asta vei comanda o pompa de apa New Holland 6600 noua, de la un furnizor specializat!

Sper ca ai invatat ceva din experienta asta, nu merita sa cumperi piese second hand si sa folosesti consumabile ieftine! Daca aruncai macar o privire pe oferta ACN Piese Utilaje ai fi realizat care sunt avantajele - piese originale, cu garantie, livrate ultra-rapid si la preturi imbatabile! Si-n plus, primeai sfaturi utile pe care daca le respectai, sigur nu ajungeai in aceasta situatie!

Iti oferim piese calitative, cu o durabilitate dovedita! Aceasta pompa de apa New Holland 6600 este ideala pentru tractorul tau!
Principalul rol al pompei de apa este sa distribuie eficient lichidul de racire. Astfel, motorul va functiona optim si va fi protejat de efectele temperaturilor extreme.
Pentru a beneficia de o perioada lunga de exploatare, este bine sa folosesti un antigel de calitate si sa inspectezi starea pompei periodic. Vei sti ca ai o pompa defecta daca observi aceste semne:
- urme de uzura intensa la nivelul lagarelor, astfel se poate ajunge la deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului;
- prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice;
- deteriorari ale garniturilor din presetupa - acest lucru poate duce la pierderi de antigel sau inundarea rulmentului;
- contaminarea lichidului de racire cu agenti poluanti.

Aceasta pompa de apa se bucura de o fiabilitate remarcabila si este compatibila cu diverse modele de tractoare, respectiv: New Holland 6600, New Holland 6600C, si New Holland 6600O.

Pompa de apa New Holland 6600 sustine performantele utilajului tau! Comand-o chiar acum!
Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere o gama completa de servicii! Putem identifica piesa de care ai nevoie pe baza unui minim de informatii din partea ta. Poti apela la noi si daca ai nevoie doar de un sfat, avem specialisti care cunosc cele mai bune practici de montaj si mentenanta!

Termenul de garantie al pompei de apa este de 12 luni, iar eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite. Tot ce trebuie sa faci tu este sa pastrezi documentele care vor veni impreuna cu piesa noua, adica factura fiscala si certificatul de garantie!

Gratie partenerului nostru pe partea de servicii de curierat, comenzile vor ajunge la tine foarte rapid, in 24 de ore! Iar daca doresti sa ridici personal pompa de apa pentru tractor New Holland 6600 nu trebuie decat sa ne contactezi si sa vii la sediul nostru!

Respectarea procedurilor corecte de montaj este esentiala, astfel pompa noua va beneficia de o exploatare indelungata. Este bine ca inainte de montaj sistemul de circulatie a lichidului de racire sa fie curatat temeinic. Axul pompei trebuie manevrat cu grija, este o componenta sensibila la socuri mecanice.
Unii mecanici aleg sa foloseasca solutii speciale pentru etansarea sistemului; noi sugeram sa se recurga la aceasta varianta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru. Calitatea lichidului antigel joaca un rol important, asa ca opteaza pentru o solutie cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura