Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 5610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 5610
Cod produs
BRPOTWMX-RB
Out Of stock
Descriere
Ai gasit o balta de lichid in locul in care era parcat tractorul tau, si tot azi ti-a aparut o avertizare in bord. Nu trebuie sa ai stofa de detectiv ca sa-ti dai seama ca exista o legatura intre cele 2 evenimente, este evident! Cunosti deja suspectul principal, si anticipi ca va trebui sa comanzi o pompa de apa New Holland 5610 noua!

Pana aici a fost greu, restul e simplu! Vei lua legatura cu unul din consultantii ACN Piese Utilaje care te va ajuta sa confirmi defectiunea si sa identifici piesa necesara. Comanda ta va pleca chiar azi din depozitul lor, si maine o vei avea! Nu ramane decat sa alegi un service din reteaua lor de parteneri in care sa faci montajul si gata, cazul pompei de apa buclucase e clasat!

Fa alegerea corecta pentru perfomantele utilajului tau - ofera-i aceasta pompa de apa New Holland 5610 calitativa!
Pompa de apa are o contributie importanta in buna functionare a motorului. Prin circularea eficienta a lichidului de racire, aceasta protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme. Munca de detectiv e usoara atunci cand vorbim de indiciile lasate de o pompa defecta, le vei observa din prima:
- urme de uzura intensa la nivelul lagarelor, ce pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului;
- contaminarea lichidului de racire cu agenti poluanti;
- deteriorari ale garniturilor din presetupa - acest lucru poate duce la pierderi de antigel sau inundarea rulmentului;
- prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice.

Aceasta pompa de apa se bucura de o fiabilitate remarcabila si este compatibila cu modelele New Holland 5610 si New Holland 5610S.

O pompa de apa New Holland 5610 la pachet cu consultanta tehnica gratuita? Suna perfect, asa ca profita chiar acum!
Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere o gama completa de servicii! Putem identifica piesa de care ai nevoie pe baza unui minim de informatii din partea ta. Poti apela la noi si daca ai nevoie doar de un sfat, avem specialisti care cunosc cele mai bune practici de montaj si mentenanta!

Termenul de garantie al pompei de apa este de 12 luni, iar eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite. Tot ce trebuie sa faci tu este sa pastrezi documentele care vor veni impreuna cu piesa noua, adica factura fiscala si certificatul de garantie!

Gratie partenerului nostru pe partea de servicii de curierat, comenzile vor ajunge la tine foarte rapid, in 24 de ore! Iar daca doresti sa ridici personal pompa de apa pentru tractor New Holland 5610 nu trebuie decat sa ne contactezi si sa vii la sediul nostru!

Respectarea procedurilor corecte de montaj este esentiala, astfel pompa noua va beneficia de o exploatare indelungata. Este bine ca inainte de montaj sistemul de circulatie a lichidului de racire sa fie curatat temeinic. Axul pompei trebuie manevrat cu grija, este o componenta sensibila la socuri mecanice.
Unii mecanici aleg sa foloseasca solutii speciale pentru etansarea sistemului; noi sugeram sa se recurga la aceasta varianta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru. Calitatea lichidului antigel joaca un rol important, asa ca opteaza pentru o solutie cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura