Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea transmisie miniincarcator Bobcat S100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S100
Cod produs
WXAQO8BF-AL
Out Of stock
Descriere
Cum arata calitatea pentru tine? Pentru noi este reprezentata de o rezistenta dovedita in timp, fiabilitate pe masura si un raport calitate-pret excelent! Acest lucru este oferit, fara doar si poate, de o piesa de schimb originala, cum este acest intinzator curea transmisie Bobcat S100 ce este capabil sa ofere utilajului tau o performanta crescuta!
Nu trebuie sa iti faci griji nici pentru montaj, deoarece tehnicienii nostri experimentati iti vor oferi sfaturile potrivite, dar si recomandari de mesteri priceputi!

Ai nevoie de consultanta? Pe ACN Piese Utilaje aceasta este gratuita! Ba mai mult, suntem intotdeauna incantati sa te putem ajuta! Fiecare nevoie are un raspuns prompt, pe care il gasesti cu siguranta la noi! Credem in investitii de durata si suntem convinsi ca o functionare optima este determinata de o calitate pe masura! Alege piese de schimb special realizate pentru ca tu sa te bucuri cat mai mult de un timp de calitate, fara riscuri si fara griji!

Daca utilajul tau are nevoie de un nou intinzator curea transmisie Bobcat S100 ne poti contacta oricand!
Nu stii cine este responsabil pentru tinerea in tensiune a curelei de transmisie dintre volanta si pompa hidraulica? Iti prezentam acest intinzator curea transmisie Bobcat S100 care se dovedeste indispensabil pentru utilajul tau! Nu este doar o piesa de motor, este un element ce ajuta la functionarea optima a unui intreg mecanism!

Nu trebuie sa iti faci probleme! Pentru orice dificultate intampinata, ACN Piese Utilaje este chiar aici, gata sa te ajute!
Nu stii ce piesa de schimb ti se potriveste? Contacteaza-ne si o vom gasi impreuna! Credem in investitii de durata, asa ca punem accent pe calitate!

Stim cate riscuri esti nevoit sa iti asumi in activitatea ta zilnica, asa ca nu vrem sa ai de-a face cu altul in plus! Acesta este motivul pentru care ni-l asumam noi in locul tau! Acest intinzator curea transmisie Bobcat S100 nu vine singur! Este insotit de un certificat de garantie, valabil 6 luni, cu ajutorul caruia defectele din fabrica, desi rare, nu reprezinta un motiv de ingrijorare!

Ce inseamna rapid pentru noi? Maximum 24 de ore! Daca comanzi acest intinzator curea transmisie Bobcat S100 vei primi cat mai prompt produsul asteptat! Mai mult, daca preferi, poti ridica piesa comandata si de la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti!

Un pas important este montajul! O piesa de schimb de calitate trebuie insotita de o tehnica potrivita pentru montare! Astfel, daca vrei sa ai parte de experienta celor mai talentati in domeniu, fara intarzieri inutile sau interventii ulterioare, ne poti suna oricand! Tehnicienii nostri au intotdeauna trusa cu sfaturi la ei, si, in cazul in care este nevoie, iti pot recomanda cu incredere pe cineva avizat sa realizeze acest ultim pas, chiar la tine acasa!

Specificatii tehnice
Diametru rola = 76mm
Lungime = 35,5mm
Distanta intre rola si arc = 90mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura