Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S100
Cod produs
X0N74AUJ-RE
Out Of stock
Descriere
Acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S100 este vedeta din depozitul nostru! Conceputa astfel incat sa reziste la exploatare intensa, aceasta piesa de schimb este alegerea perfecta pentru utilajul pe care il detii. Crezi ca este timpul pentru o schimbare, dar nu stii ce si cum? Contacteaza-ne, iar noi o sa te ajutam sa alegi ce trebuie! Schimbarile sunt benefice, atat pentru tine, cat si pentru utilajul tau. Cu un utilaj fericit, afacerea ta va fi una prospera!

In domeniul in care tu activezi, calitatea face diferenta! Tocmai din acest motiv, am ales sa ne orientam catre colaborari cu furnizori de incredere care ne ofera piese de schimb performante. In depozitul nostru, vei gasi mii de piese de schimb la o calitate superioara! Alege doar ceea ce este mai bun pentru miniincarcatorul tau.

Piesele de schimb si povestea din spatele lor
Piesele de schimb sunt inzestrate cu un rol unic. Astfel, un intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S100 este responsabil de tinerea in tensiune a curelei de transmisie dintre volanta si pompa hidraulica.
Ai cu siguranta nevoie de el in stare buna, pentru buna functionare a motorului.

Alaturi de noi nimic nu este imposibil!
Deoarece tinem la tine si la utilajul pe care il detii, inca de la inceput am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi! Alaturi de noi, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Succesul tau este si succesul nostru!

Un asemenea intinzator curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S100 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti toate detaliile.

Stim ca timpul inseamna bani! Tocmai din acest motiv avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea. Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest intinzator curea pompa hidraulica Bobcat S100 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Din punctul nostru de vedere, ar trebui sa apelezi doar la specialisti in domeniu pentru a evita deteriorarea prematura a piesei de schimb. De asemenea, ne poti contacta! Avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:

• Diametru rola: 76mm
• Lungime = 35,5mm
• Distanta intre rola si arc = 90mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura