Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea transmisie miniincarcator Bobcat T750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T750
Cod produs
K81OUZT5-SC
Out Of stock
Descriere
In fiecare echipa exista si cate un membru mai zvapaiat. Simpatic si creativ. Nu putea sa ne lipseasca unul tocmai noua. Intr-o zi, dupa ce a servit un client care sosise la sediu, consilierul nostru i-a intins un postit pe care a scris “O defectiune = o zi mai putin de vacanta”. Si l-a rugat sa il lipseasca undeva la vedere. Clientul nostru s-a amuzat dar a luat bucatica de hartie si a lipit-o. De atunci, de cate ori il suna pe colegul nostru, ii multumeste. Morala este ca poti evita multe incidente tehnice daca iti echipezi utilajul cu ce e mai bun pe piata, precum acest  intinzator curea transmisie Bobcat T750 Tocmai am primit o ilustrata de la mare.

Lumea de astazi a devenit un loc tot mai inghesuit in care ti-e tot mai greu sa ii gasesti logica. Incearca sa o faci si vei ajunge in camera in care a stat si Eminescu. La final. Un ocean de informatii si actiuni in care te ratacesti de unul singur… In afacerea ta este aproape imposibil sa te ocupi si de negocieri, si de angajati si de cosmarul legislativ, si de tepari, ca sa mai poti aloca timp si pentru a-ti face o idee despre utilajele tale. Nu ai ce sa faci, accepta lumea asa cum e. Iar de problema tehnica lasa ca ne ocupam noi. Avem oamenii, avem informatiile, avem si timpul. Le punem cap la cap si iti oferim exact ce ai nevoie. La timp!

Intinzator curea transmisie Bobcat T750 invarteste, tac tac tac...
Intinzatorul nostru are o durata de exploatare mult mai mare decat solutiile aftermarket. Foloseste-l cu incredere ca sa previi uzura prematura a curelei de transmisie. Pe cale de consecinta vor scadea, in timp, cheltuielile de mentenanta ale utilajului.

Nu trebuie sa alegi, trebuie sa culegi
Informatia inseamna putere. Iar puterea nu sta in muschi ci in inteligenta care ii pune la treaba. Apeleaza, asadar, la noi ori de cate ori ai nelamuriri sau doresti sa afli ceva despre o piesa sau despre o nelamurire legata de functionarea utilajului tau. Echipa noastra de consultanti iti va oferi toate informatiile si asistenta. Toate recomandarile sunt gratuite. Puterea consta in disponibilitatea de a-ti ajuta partenerul atunci cand il doare.

Garantie
Tanarul intinzator curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat T750 a facut hapciu? Scartaie din toate incheieturile? Nu este nimic, trimitem inlocuitor. Unul absolut nou. Si pentru o si mai mare siguranta vom pune in pachet si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Maximizam eficienta pe toate laturile activitatii noastre. Inclusiv pe cel legat de expeditie. La noi este ultra rapida. Trimitem piesa dorita in maxim 24 de ore, oriunde in tara. Poate ajunge la tine rapid, azi sau maine. Sau o poti ridica de la depozit, cum ti-e mai bine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.  Mai departe ne ocupam noi.

Montaj
Vei ajunge si la montaj. Inevitabil. Nu incerca a faci si tu ce vezi pe youtube. Aceia sunt specialisti. Tu, de cele mai multe ori, nu. Cauta neaparat un mecanic de talia aceea ca sa iti asigure montajul. Daca ne soliciti iti gasim noi. Sigur cunoastem unul la tine in zona. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice

• diametru rola = 127mm
• distanta intre gaurile de prindere = 42mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura