Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brat intinzator pentru miniincarcator Bobcat T750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T750
Cod produs
SF3DA5UZ-RA
Out Of stock
Descriere
Acest brat intinzator miniincarcator Bobcat T750 are garantia calitatii si, ca orice piesa pe care noi o recomandam, el vine cu niste caracteristici impresionante. Pentru noi, timpul tau este extrem de important, la fel ca si buna functionare a utilajului tau. De aceea facem recomandari dintre cele mai inspirate, iar una dintre aceste recomandari este chiar acest produs executat la inalte standarde ale calitatii.

Tensiunea curelei de la pompa hidraulica este datorata unui ansamblu din patru parti principale - baza, bratul intinzator, arcul si scripetele. Baza tine celelalte componente, iar arcul tine cureaua stransa. Rola intinzatoare este cea care faciliteaza miscarea curelei. Bratul intinzator se gaseste pe partea de jos a intinzatorului, iar daca apesi pe el, acesta va lucra impotriva arcului, slabindu-l pentru a putea regla sau scoate cureaua.

Un brat intinzator miniincarcator Bobcat T750 este un produs rezistent!
O astfel de componenta este una de importanta in angrenajul vehiculului tau. Piesa noastra rezistenta si fiabila asigura intinderea optima a curelei de la pompa hidraulica. Pe acest brat vine montata rola intinzatoare.

Servicii conexe de top!
Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Acest brat intinzator pentru miniincarcator Bobcat T750 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! Un brat intinzator miniincarcator Bobcat T750 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Iata un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Fiindca ai un asa articol calitativ, asigura-i si un montaj executat asa cum trebuie! Asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

• Diametru prindere: 10 mm
• Diametru rola: 60 mm
• Latime: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura