Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Brat intinzator pentru miniincarcator Bobcat T650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T650
Cod produs
WEXO2YTU-RA
Out Of stock
Descriere
Ai incredere in noi, se vor vedea rezultatele! Acest brat intinzator miniincarcator Bobcat T650 este inca o piesa pe care o gasesti in depozitul nostru, o piesa de o reala calitate, rezistenta si fiabila. Este important sa iti indrepti atentia catre piese de top, astfel nu o sa mai pierzi timp pretios tot schimband piesele de calitate slaba. Alaturi de noi vei gasi mereu cele mai bune produse, durabile si de incredere, iar una dintre aceste piese este chiar acest brat intinzator, special realizat pentru miniincarcatoare!

Bratul intinzator al curelei de la pompa hidraulica a motorului utilajului tau este o componenta, pe cat de mica, pe atat de importanta, care functioneaza in angrenajul respectiv, dedicat tensionarii corecte a acestei curele.

Un brat intinzator miniincarcator Bobcat T650 este un produs performant!
O astfel de componenta este una de importanta in angrenajul vehiculului tau. Piesa noastra rezistenta si fiabila asigura intinderea optima a curelei de la pompa hidraulica. Pe acest brat vine montata rola intinzatoare.

Servicii conexe de calitate!
Apeleaza-ne, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Facem totul pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii! Acest brat intinzator pentru miniincarcator Bobcat T650 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale! Un brat intinzator miniincarcator Bobcat T650 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

Iata un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie sigura care inspira incredere. Fiindca ai un asa articol calitativ, asigura-i si un montaj executat asa cum trebuie! Asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

• Diametru prindere: 10 mm
• Diametru rola: 60 mm
• Latime: 50 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura