Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering punte pentru miniincarcator Bobcat 440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 440
Cod produs
QMH5CSIU-AT
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie da semne de oboseala? Daca ti se pare ca ceva scartaie pe acolo, e nevoie de ceva care sa-l scoata din incurcatura. Or fi patruns ceva impuritati, etansarea nu mai e cum era - o problema o fi pe acolo, iar noi avem solutia pentru ea - un simering punte miniincarcator Bobcat 440 super rezistent, care va tine departe orice intrus. Realizat dintr-un material de cea mai buna calitate, acest simering este o piesa esentiala pentru utilajul tau.

Stim ca oferte sunt la tot pasul, dar la noi gasesti mai mult decat piese de schimb pentru utilajul tau. Consultantii nostri sunt mereu pregatiti sa te ajute sa-ti rezolvi problema, de la identificarea defectiunii, la alegerea piesei potrivite si, eventual, pana la montaj. Te spriinim la fiecare pas pentru ca tu sa-ti poti continua nestingherit activitatea.

Simering punte miniincarcator Bobcat 440 - te scoate din impas!
Acest simering punte nu lasa sa patrunda la interior nici umezeala, nici impuritatile, mentinand lubrifierea atat de necesara unei bune functionari a utilajului tau. Materialul din care este realizat suporta temperaturile inalte si toxicitatea, protejand cu succes miezul sistemului. Un astfel de simering punte poate fi montat la angrenaje ce folosesc uleiuri si carburanti.

Iti oferim consultanta gratuita!
E important pentru noi ca tu sa fii multumit de achizitia facuta si sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. De aceea, consultantii nostri iti stau la dispozitie gratuit pentru a te ajuta sa alegi piesa compatibila utilajului tau. De asemenea, tot ei iti pot oferi ponturi legate de intretinere sau de montaj astfel ca lucrurile sa mearga brici.

Acest simering punte pentru miniincarcator Bobcat 440 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica, desi sunt rare cazurile in care sa fie nevoie sa apelezi la ea. Certificatul de garantie si factura le vei gasi in interiorul coletului.

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi, care iti vor livra acest simering punte miniincarcator Bobcat 440 in 24 de ore, in orice colt al tarii. Ne poti contacta telefonic sau pe site. Or, la fel de bine, daca esti prin apropiere, ne poti vizita direct la sediu.

O piesa montata asa cum trebuie isi va indeplini cu brio rolul. Pentru a preintampina eventuale dificultati, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la un atelier specializat.

Specificatii tehnice
50x63x14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura