Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering punte pentru miniincarcator Bobcat S70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S70
Cod produs
ZK3P6ANM-AT
Out Of stock
Descriere
Te-a lasat cand ti-era lumea mai draga? Nu-i bai, avem noi un simering punte miniincarcator Bobcat S70 nou-nout, gata in orice moment sa plece din depozit direct catre tine. Piesele de transmisie au un rol foarte important, pentru ca utilajul tau sa functioneze in parametri optimi, stim asta si ne straduim sa-ti oferim ce e mai bun in materie. Acest simering raspunde si celor mai exigente cerinte, fiind conceput astfel incat sa reziste timp indelungat si sa izoleze in mod eficient sistemul in care este montat.

La noi gasesti o gama diversa de piese pentru utilajele agricole sau cele folosite in constructii. Echipa noastra de profesionisti este mereu gata sa-ti sara in ajutor, pentru ca tu sa poti face fata solicitarilor inerente domeniului tau de activitate. Contacteaza-ne si te scutim de efortul cautarilor.

Simering punte miniincarcator Bobcat S70 - rezistenta si fiabilitate!
Acest simering punte nu lasa sa patrunda la interior nici umezeala, nici impuritatile, mentinand lubrifierea atat de necesara unei bune functionari a utilajului tau. Materialul din care este realizat suporta temperaturile inalte si toxicitatea, protejand cu succes miezul sistemului. Un astfel de simering poate fi montat la angrenaje ce folosesc uleiuri si carburanti.

Iti oferim consultanta gratuita!
E important pentru noi ca tu sa fii multumit de achizitia facuta si sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. De aceea, consultantii nostri iti stau la dispozitie gratuit pentru a te ajuta sa alegi piesa compatibila utilajului tau. De asemenea, tot ei iti pot oferi ponturi legate de intretinere sau de montaj astfel ca lucrurile sa mearga brici.

Acest simering punte pentru miniincarcator Bobcat S70 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica, desi sunt rare cazurile in care sa fie nevoie sa apelezi la ea. Certificatul de garantie si factura le vei gasi in interiorul coletului.

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi care iti vor livra acest simering punte miniincarcator Bobcat S70 in 24 de ore, in orice colt al tarii. Ne poti contacta telefonic sau pe site. Or, la fel de bine, daca esti prin apropiere, ne poti vizita direct la sediu.

O piesa montata asa cum trebuie isi va indeplini cu brio rolul. Pentru a preintampina eventuale dificultati, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la un atelier specializat.

Specificatii tehnice

50x63x14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura