Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering punte pentru miniincarcator Bobcat 453

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 453
Cod produs
8ZL71FBP-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu e chiar simplu sa gasesti piesa potrivita, mai ales cand te preseaza timpul. Stim ca nu-ti permiti sa bati pasul pe loc. Nu mai trebuie sa cauti, avem acel simering punte miniincarcator Bobcat 453 pe care trebuie sa i-l oferi utilajului tau daca vrei sa se faca bine. Conceput sa reziste in conditii grele de exploatare, simeringul nostru se descurca de minune sa mentina izolat interiorul sistemului de transmisie.

Avem pentru tine o multitudine de piese de schimb pentru utilajele din domeniul constructiilor, dar si pentru utilajele agricole si, in plus, o echipa bine pregatita pentru a raspunde nevoilor tale. Suntem gata oricand sa-ti sarim in ajutor sa iti rezolvi problema in cel mai scurt timp. Cand ai nevoie de o piesa pe care te poti baza, contacteaza-ne si iti oferim solutia potrivita pentru tine si utilajul tau.

Simering punte miniincarcator Bobcat 453 - nu lasa intrusii sa patrunda!
Acest simering punte nu lasa sa patrunda la interior nici umezeala, nici impuritatile, mentinand lubrifierea atat de necesara unei bune functionari a utilajului tau. Materialul din care este realizat suporta temperaturile inalte si toxicitatea, protejand cu succes miezul sistemului. Un astfel de simering poate fi montat la angrenaje ce folosesc uleiuri si carburanti.

Iti oferim consultanta gratuita!
E important pentru noi ca tu sa fii multumit de achizitia facuta si sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. De aceea, consultantii nostri iti stau la dispozitie gratuit pentru a te ajuta sa alegi piesa compatibila utilajului tau. De asemenea, tot ei iti pot oferi ponturi legate de intretinere sau de montaj astfel ca lucrurile sa mearga brici.

Acest simering punte pentru miniincarcator Bobcat 453 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica, desi sunt rare cazurile in care sa fie nevoie sa apelezi la ea. Certificatul de garantie si factura le vei gasi in interiorul coletului.

Colaboram cu niste curieri foarte rapizi care iti vor livra acest simering punte miniincarcator Bobcat 453 in 24 de ore, in orice colt al tarii. Ne poti contacta telefonic sau pe site. Or, la fel de bine, daca esti prin apropiere, ne poti vizita direct la sediu.

O piesa montata asa cum trebuie isi va indeplini cu brio rolul. Pentru a preintampina eventuale dificultati, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la un atelier specializat.

Specificatii tehnice

50x63x14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura