Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 4110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 4110
Cod produs
UO2RDX89-RB
Out Of stock
Descriere
Cunosti expresia „daca nu vine muntele la Mahomed, se duce Mahomed la munte”? Stiu, trebuie sa inlocuiesti pompa de apa New Holland 4110 a tractorului tau, dar in starea actuala acesta nu poate ajunge la un garaj! Pai nici nu-i nevoie, vine atelierul de service la tine, stiu eu o echipa de profesionisti adevarati care se ocupa cu asta!

Uite, suni la numarul asta si o sa-ti raspunda unul din consultantii ACN Piese Utilaje. Ii explici problema, ii spui ca ai nevoie de echipajul lor de service mobil, si asta e tot! Maine vei avea piesa noua montata si utilajul gata de munca! Vei fi impresionat de calitatea serviciilor! Sigur o sa mai apelezi la noi cand vei avea nevoie de piese de schimb sau de expertiza tehnica!

Cand ai nevoie urgent de o pompa de apa New Holland 4110 - avem solutia! Spune stop cautarilor si comand-o chiar acum!
Pompa de apa este ca un bodyguard pentru motorul tau. Aceasta il protejeaza de potentialele riscuri asociate cu supraincalzirea, prin distribuirea eficienta a lichidului de racire. O pompa nefunctionala inseamna un motor care performeaza cu randament scazut, si ale carui componente interne sunt predispuse defectiunilor.

De aceea e bine sa verifici periodic starea pompei de apa, cautand semne precum:
- contaminarea lichidului de racire cu impuritati sau poluanti;
- prezenta urmelor de coroziune pe suprafetele metalice;
- deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate cauza pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- uzura lagarelor din pompa, care poate avea ca efect slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Aceasta pompa de apa se bucura de o fiabilitate remarcabila si este compatibila cu diverse modele de tractoare, respectiv: New Holland 4110N, New Holland 4110NO, New Holland 4110O, si New Holland 4110V.

Alegerea expertilor ar trebui sa fie si alegerea ta! Iti oferim aceasta pompa de apa New Holland 4110 la cel mai avantajos pret!
Consultantii nostri sunt gata sa-ti ofere o gama completa de servicii! Putem identifica piesa de care ai nevoie pe baza unui minim de informatii din partea ta. Poti apela la noi si daca ai nevoie doar de un sfat, avem specialisti care cunosc cele mai bune practici de montaj si mentenanta!

Termenul de garantie pentru pompa de apa pentru tractor New Holland 4110 este de 12 luni, iar eventualele defecte de fabricatie sunt acoperite. Tot ce trebuie sa faci tu este sa pastrezi documentele care vor veni impreuna cu piesa noua, adica factura fiscala si certificatul de garantie!

Gratie partenerului nostru pe partea de servicii de curierat, aceasta pompa de apa New Holland 4110 va ajunge la tine foarte rapid, in 24 de ore! Iar daca doresti sa ridici personal comanda, nu trebuie decat sa ne contactezi si sa vii la sediul nostru!

Respectarea procedurilor corecte de montaj este esentiala, pentru ca pompa noua sa aibe o exploatare indelungata. Este bine ca inainte de montaj sistemul de circulatie a lichidului de racire sa fie curatat temeinic. Axul pompei trebuie manevrat cu grija, este o componenta sensibila la socuri mecanice.

Unii mecanici aleg sa foloseasca solutii speciale pentru etansarea sistemului; noi sugeram sa se recurga la aceasta varianta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru. Calitatea lichidului antigel joaca un rol important, asa ca opteaza pentru o solutie cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura