Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 3910

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 3910
Cod produs
MLDO5J9C-RB
Out Of stock
Descriere
Ai vazut avertizarea de pe telefon? E cod rosu de canicula! Cred ca cel mai bine ar fi sa sistam munca pe ziua de azi, sa nu riscam vreo defectiune grava la motorul tractorului. Maine primim o pompa de apa New Holland 3910 noua, iar dupa ce-o montam putem incepe in forta, recuperam si ce n-am apucat sa facem azi!

Uite, asta e unul din avantajele colaborarii cu ACN Piese Utilaje - comenzile ajung mereu super-rapid! Ne-au ajutat si cu o programare la atelierul de service, deci timpul pierdut s-a redus la minim, vom reusi sa terminam lucrarea in termen. Iar de cost nici nu mai zic, nu mi-a venit sa cred ca au preturi atat de avantajoase! Asta da partener de afaceri!

Cauti o pompa de apa New Holland 3910 noua? E chiar aici, in depozitul nostru, si o poti avea la un pret excelent!
Pompa de apa are un rol esential in mentinerea motorului in forma maxima. Prin distribuirea agentului de racire, aceasta protejeaza blocul motor de efectele negative ale temperaturilor extreme. Garniturile pompei mentin sistemul de racire complet sigilat, protejandu-l astfel de agenti poluanti si eventuale pierderi de lichid.

Iata care sunt principalele simptome ale unei pompe de apa defecte:
- urme de rugina pe suprafetele metalice;
- impuritati in rezervorul lichidului de racire;
- deteriorarea garniturilor presetupei - se pierde antigel, se inunda rulmentul;
- uzura lagarelor din pompa - se slabeste/ desprinde cureaua de la fulia motorului.

Fiabila si calitativa, aceasta pompa de apa se monteaza si pe alte modele de tractoare, respectiv: New Holland 3910N, New Holland 3910H, New Holland 3910R, New Holland 3910V.

Iti suntem mereu aproape! Sfaturile consultantilor nostri te vor ajuta sa-ti mentii pompa de apa New Holland 3910 ca noua mult timp!
Echipa noastra iti ofera o gama de servicii complete. Departamentul de Identificari va gasi piesa potrivita pentru utilajul tau, iar expertii tehnici iti vor oferi un pachet exhaustiv de informatii despre montaj si mentenanta! Lasa-te in baza lor si iti promitem ca totul va fi perfect!

Pompa de apa beneficiaza de o garantie de 12 luni ce acopera inclusiv eventualele defecte de fabricatie. In colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie, pastreaza-le bine!

Lucram cu o firma de curierat super-rapida, asa ca marea majoritate a comenzilor ajung in 24 de ore! Ai si optiunea de a ridica pompa de apa pentru tractor New Holland 3910 direct de la sediul nostru!

Pentru a-i oferi pompei noi o perioada lunga de exploatare, intreg sistemul de racire trebuie curatat temeinic inainte de montaj. Ai grija si la felul in care manevrezi axul pompei, este o componenta delicata deci evita lovirea acestuia.

Procesul de etansare este de-asemenea important! Multe ateliere de service folosesc solutii de etansare, insa noi iti sugeram sa faci asta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru! La final, alege sa umpli instalatia cu o solutie antigel de calitate, preferabil una cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura