Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 3600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 3600
Cod produs
FJQGB26K-RB
Out Of stock
Descriere
In basmele populare romanesti, eroii principali mai si pierdeau luptele cu zmeii. Dar erau imediat adusi inapoi la viata cu cateva picaturi de apa vie! Tractorul tau este eroul muncilor agricole, insa fara o pompa de apa New Holland 3600 motorul sau va pierde batalia cu temperaturile inalte!

Avem solutia ideala pentru tine, direct din depozitul nostru! Ia legatura cu unul din consultantii ACN Piese Utilaje si vei primi toate informatiile de care ai nevoie! Vei fi impresionat de piesa noua inca din momentul in care plasezi comanda, pentru ca pretul este extrem de atractiv! Iar daca nu stii unde sa faci montajul, te putem ajuta si cu asta - echipajul nostru de service mobil e gata sa porneasca spre locatia ta!

Sezonul agricol e in toi! Vrei sa stii ca te poti baza pe tractorul tau? Opteaza pentru o pompa de apa New Holland 3600 noua!
Orice mecanic este constient de importanta unei pompe de apa. Prin distribuirea eficienta a lichidului de racire, aceasta asigura motorului o temperatura optima! Ignorarea defectiunilor ce afecteaza aceasta pompa poate avea repercusiuni foarte grave, mai exact deteriorarea componentelor interne ale motorului - cilindrii, pistoane, garnitura de chiulasa! Pentru ca asta sa nu se intample, e bine sa inspectezi periodic pompa si sa iei masuri daca observi aceste semnale de alarma:
- uzura lagarelor din pompa, care poate avea ca efect slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului;
- deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate cauza pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- contaminarea lichidului de racire cu impuritati sau poluanti;
- prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice.

Fiabila si calitativa, aceasta pompa de apa se monteaza pe diverse modele de tractoare, respectiv: New Holland 3600N, New Holland 3600NO, New Holland 3600R si New Holland 3600V.

Motorul tractorului tau trudeste intr-un infern torid, comanda-i o pompa de apa New Holland 3600 si ofera-i o doza de racorire!
Echipa noastra iti ofera o gama de servicii complete. Departamentul de Identificari va gasi piesa potrivita pentru utilajul tau, iar expertii tehnici iti vor oferi un pachet exhaustiv de informatii despre montaj si mentenanta! Lasa-te in baza lor si iti promitem ca totul va fi perfect!

Pompa de apa beneficiaza de o garantie de 12 luni ce acopera inclusiv eventualele defecte de fabricatie. In colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie, pastreaza-le bine!

Lucram cu o firma de curierat super-rapida, marea majoritate a comenzilor ajung in 24 de ore! Ai si optiunea de a ridica pompa de apa pentru tractor New Holland 3600 direct de la sediul nostru!

Pentru a-i oferi pompei noi o perioada lunga de exploatare, intreg sistemul de racire trebuie curatat temeinic inainte de montaj. Ai grija si la felul in care manevrezi axul pompei, este o componenta delicata, deci evita lovirea acestuia.

Procesul de etansare este de-asemenea important! Multe ateliere de service folosesc solutii de etansare, insa noi iti sugeram sa faci asta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru! La final, alege sa umpli instalatia cu o solutie antigel de calitate, preferabil una cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice

Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura