Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 3610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 3610
Cod produs
TYFW0DGJ-RB
Out Of stock
Descriere
Bine ca ai descoperit acum problema si ca n-a fost prea tarziu! Daca mai treceau cateva zile, problemele se puteau agrava! Probabil ai fi ajuns sa schimbi garnitura de chiulasa, pistoanele, cilindrii… Asa scapi ieftin, iti trebuie doar o pompa de apa New Holland 3610 noua si de maine tractorul tau va fi iar gata de treaba!

Nu trebuie sa cauti prea departe, piesa de care ai nevoie este la un click distanta! Nu trebuie decat sa ceri oferta de pret si unul din consultantii ACN Piese Utilaje va lua legatura cu tine! Pregateste-te sa fii impresionat, nu doar de pretul foarte avantajos, dar si de restul de servicii ce ti le putem oferi. Expertiza tehnica este gratuita si te va ajuta sa-ti intretii utilajul, dar iti putem oferi si montajul, intr-un atelier partener sau chiar la sediul tau.

Cand situatia se incinge, motorul utilajului are un partener de incredere - o pompa de apa New Holland 3610 noua si calitativa!
Pompa de apa e cea care iti protejeaza motorul de efectele temperaturilor extreme, distribuind lichidul de racire. Pe timp de vara, pompa ajuta blocul motorul sa se racoreasca; pe timp de iarna, aceasta are grija ca fluidele sa nu inghete in interiorul instalatiilor. E indicat sa inspectezi periodic pompa si sa iei masuri in caz ca descoperi una din aceste situatii:
- contaminarea lichidului de racire cu impuritati sau poluanti;
- prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice;
- uzura lagarelor din pompa, care poate avea ca efect slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului;
- deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate cauza pierderi de antigel si inundarea rulmentului.

Fiabila si calitativa, aceasta pompa de apa se monteaza pe diverse modele de tractoare, respectiv: New Holland 3610, New Holland 3610NO, si New Holland 3610V.

Vrei ca pompa de apa New Holland 3610 sa reziste mult timp de-acum incolo? Nu trebuie decat sa urmezi sfaturile specialistilor nostri!
Echipa noastra iti ofera o gama de servicii complete. Departamentul de Identificari va gasi piesa potrivita pentru utilajul tau, iar expertii tehnici iti vor oferi un pachet exhaustiv de informatii despre montaj si mentenanta! Lasa-te in baza lor si iti promitem ca totul va fi perfect!

Pompa de apa beneficiaza de o garantie de 12 luni ce acopera inclusiv eventualele defecte de fabricatie. In colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie, pastreaza-le bine!

Lucram cu o firma de curierat super-rapida, marea majoritate a comenzilor ajung in 24 de ore! Ai si optiunea de a ridica pompa de apa pentru tractor New Holland 3610 direct de la sediul nostru!

Pentru a-i oferi pompei noi o perioada lunga de exploatare, intreg sistemul de racire trebuie curatat temeinic inainte de montaj. Ai grija si la felul in care manevrezi axul pompei, este o componenta delicata deci evita lovirea acestuia.

Procesul de etansare este de-asemenea important! Multe ateliere de service folosesc solutii de etansare, insa noi iti sugeram sa faci asta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru! La final, alege sa umpli instalatia cu o solutie antigel de calitate, preferabil una cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice

Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura