Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc pentru pedala mars miniincarcator Bobcat 883

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 883
Cod produs
4NK9DASZ-AC
Out Of stock
Descriere
Noi avem aceasta bucsa cauciuc pedala mars Bobcat 883 - este chiar piesa pe care o cauti tu, o piesa de cea mai buna calitate, rezistenta. Daca tu ai nevoie de ea sau de o alta, stii ce sa faci! Contacteaza-ne sau completeaza o cerere pe site. Avem piese de toate felurile, aduse de peste tot. Si daca s-ar intampla sa nu avem piesa pe care o cauti, daca se fabrica, o aducem. Vrem si putem! Hai la ACN!

Bucsa cauciuc pedala mars Bobcat 883 te asteapta in depozitul nostru!
Bucsa este un manson de metal montat intre doua piese intre care exista o miscare relativa, pentru a le proteja de uzura, sau intre doua piese asamblate rigid, pentru a usura dezmembrarea. O bucsa, ca cea pe care ti-am prezentat-o, are rolul de a prelua uzura din mecanismul de actionare a pedalei de mars. Nu subestima piesele de uzura! Sunt mici, dar sunt importante pentru utilajul tau!

Serviciul gratuit de consultanta - Pentru o problema in minus!
In activitatea ta, daca azi nu sunt probleme, nu inseamna ca maine nu vor fi. Noi stim foarte bine aceasta, asa ca am infiintat un serviciu de consultanta. Este un serviciu gratuit. Ce fac colegii nostri pentru tine? Iti ofera o identificare corecta si solutii potrivite pentru fiecare utilaj. Si cand este cazul, putem sa-ti oferim inclusiv interventii la fata locului. Cum? Avem un serviciu de interventie mobila!
Acum stii ca… atunci cand nu stii, stim noi! Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere aceasta bucsa cauciuc pentru pedala mars Bobcat 883 originala. Desi sunt rare, defectiunile din fabrica pot fi prezente. Pentru acele situatii, piesele pe care le achizitionezi de la noi vin insotite de certificate de garantie. Perioada de garantie este de minim 6 luni. Certficatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Daca nu ai timp sa ajungi la sediul nostru si sa ridici personal piesele, ti le trimitem acolo unde esti! In cat timp? In maxim 24 de ore, oriunde in tara. Asa-i ca te-am surprins placut?! Stim! Ne gandim mereu cum putem sa-ti sustinem activitatea. Si cand identificam o noua posibilitate, o analizam si… daca este potrivita, actionam, completand lista de servicii cu inca unul dedicat tie si utilajelor tale.
Suntem aici! Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site!

Un utilaj intretinut inseamna si un montaj corespunzator al pieselor. Exclude serviciile unor persoane neautorizate! De ce? Exista specialisti si piesele de calitate au nevoie de ei pentru un montaj care sa le asigure o durata de utilizare lunga. Daca nu cunosti specialisti, ne poti contacta pentru recomandari. Colaboratorii nostri sunt priceputi! Apeleaza la ei si spune NU improvizatiilor!

Specificatii tehnice

10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura