Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 2600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 2600
Cod produs
S36IHXDW-RB
Out Of stock
Descriere
Ti s-a rupt cureaua de la fulie? Nu-i mare problema, e ieftina si se gaseste usor! Mai important e motivul pentru care s-a rupt, poate e ceva mai grav la mijloc! Daca materialul s-a dilatat din cauza caldurii excesive, ar fi mai bine sa inlocuiesti pompa de apa New Holland 2600 cu totul!

Am vorbit deja aici, la ACN Piese Utilaje, totul e ca si rezolvat! Consultantii lor m-au lamurit despre cum stau lucrurile, intr-adevar trebuie schimbata pompa cu totul! Piesa noua pleaca acum din depozit, si o primim chiar maine! Mi-au zis sa revin cu un telefon daca avem nevoie de o programare pentru montaj, stiu ei un service bun foarte aproape de noi!

Consecintele pot fi mai grave decat par la prima vedere! Protejeaza-ti motorul cu aceasta pompa de apa New Holland 2600 noua!
Motorul tractorului tau trebuie sa opereze la o temperatura optima, nici prea mica, nici prea mare! In asta consta aportul pompei de apa - mentinerea temperaturii intre anumite limite prin distribuirea eficienta a lichidului de racire. Altfel pot aparea defectiuni grave la pistoane, cilindrii sau la garnitura de chiulasa, iar astea costa o groaza de bani!

Vei stii ca ai nevoie de o pompa de apa noua daca observi urmatoarele semne:
- urme de coroziune pe suprafetele metalice;
- deteriorarea garniturilor presetupei, fapt ce poate duce la pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- uzura lagarelor din pompa, care poate avea ca efect slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului;
- contaminarea lichidului de racire cu agenti poluanti.

Fiabila si calitativa, aceasta pompa de apa se monteaza si pe New Holland 2600N, New Holland 2600R si New Holland 2600V.

Cand temperatura atinge cote infernale, noi avem solutia! Iti oferim aceasta pompa de apa New Holland 2600 disponibila pe stoc!
Echipa noastra iti ofera o gama de servicii complete. Departamentul de Identificari va gasi piesa potrivita pentru utilajul tau, iar expertii tehnici iti vor oferi un pachet exhaustiv de informatii despre montaj si mentenanta! Lasa-te in baza lor si iti promitem ca totul va fi perfect!

Pompa de apa beneficiaza de o garantie de 12 luni ce acopera inclusiv eventualele defecte de fabricatie. In colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie, pastreaza-le bine!

Lucram cu o firma de curierat super-rapida, asa ca marea majoritate a comenzilor ajung in 24 de ore! Ai si optiunea de a ridica pompa de apa pentru tractor New Holland 2600 direct de la sediul nostru!

Pentru a-i oferi pompei noi o perioada lunga de exploatare, intreg sistemul de racire trebuie curatat temeinic inainte de montaj. Ai grija si la felul in care manevrezi axul pompei, este o componenta delicata, deci evita lovirea acestuia.

Procesul de etansare este de-asemenea important! Multe ateliere de service folosesc solutii de etansare, insa noi iti sugeram sa faci asta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru! La final, alege sa umpli instalatia cu o solutie antigel de calitate, preferabil una cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura