Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 2310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 2310
Cod produs
UY07M59N-RB
Out Of stock
Descriere
Stii ca ceva e in neregula, chiar ieri ai completat rezervorul cu antigel si azi este iarasi gol. Ce-ar putea fi? Pai e simplu, ai pierderi pe la garniturile presetupei! Trebuie sa cumperi numaidecat o pompa de apa New Holland 2310 noua!

Noi avem una in depozitul nostru, e calitativa si perfect compatibila! Maine piesa va fi in mainile tale, iar consultantii ACN Piese Utilaje iti vor oferi indicatii despre cum sa o intretii. Oferta noastra include si servicii optionale de montaj, iti putem aranja o programare intr-un service partener din zona ta sau trimitem catre tine echipajul nostru mobil!

Temperatura motorului e la valori critice! Remediaza problema chiar acum, alege pompa de apa New Holland 2310 la un pret atractiv!
Rolul unei pompe de apa este sa distribuie eficient lichidul de racire, astfel incat motorul tractorului tau sa functioneze la o temperatura optima. O pompa defecta poate avea consecinte grave, se poate ajunge pana la deteriorarea componentelor interne ale motorului! Din acest motiv, e bine sa o inlocuiesti imediat ce observi unul din aceste simptome:

Uzura lagarelor din pompa, care poate avea ca efect slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului;
- prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice;
- deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate cauza pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- contaminarea lichidului de racire cu impuritati sau poluanti.

Spune „STOP” problemelor legate de racirea motorului, comanda o pompa de apa New Holland 2310 din oferta noastra!
Echipa noastra iti ofera o gama de servicii complete. Departamentul de Identificari va gasi piesa potrivita pentru utilajul tau, iar expertii tehnici iti vor oferi un pachet exhaustiv de informatii despre montaj si mentenanta! Lasa-te in baza lor si iti promitem ca totul va fi perfect!

Pompa de apa beneficiaza de o garantie de 12 luni ce acopera inclusiv eventualele defecte de fabricatie. In colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie, pastreaza-le bine!

Lucram cu o firma de curierat super-rapida, marea majoritate a comenzilor ajung in 24 de ore! Ai si optiunea de a ridica pompa de apa pentru tractor New Holland 2310 direct de la sediul nostru!

Pentru a-i oferi pompei noi o perioada lunga de exploatare, intreg sistemul de racire trebuie curatat temeinic inainte de montaj. Ai grija si la felul in care manevrezi axul pompei, este o componenta delicata, deci evita lovirea acestuia.

Procesul de etansare este de-asemenea important! Multe ateliere de service folosesc solutii de etansare, insa noi iti sugeram sa faci asta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru! La final, alege sa umpli instalatia cu o solutie antigel de calitate, preferabil una cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura