Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 2610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 2610 2610V
Cod produs
NGM6Z5CS-RB
Out Of stock
Descriere
Iti mai aduci aminte ce-ai invatat la fizica in anii de liceu? Mai toate materialele se dilata la temperaturi inalte, inclusiv metalul din care sunt facute pistoanele si cilindrii tractorului! Daca se ajunge in punctul ala, motorul tau e gata, bun de dat la fier vechi! Insa poti evita asta, daca-i comanzi o pompa de apa New Holland 2610 noua chiar azi!

Nu trebuie sa cauti prin zeci de magazine online sau sa pierzi ore in sir la telefon cautand un service! Suna doar la ACN Piese Utilaje, si unul din consultantii nostri va avea grija de tot. Iti va spune exact de ce piesa ai nevoie, si cel mai probabil va fi pe stoc! Te  ajutam si cu o programare, avem o retea nationala de ateliere partenere, deci sigur este unul la doi pasi de tine!

Paza buna trece primejdia rea! Pentru un echilibru termic optim, ofera-i utilajului tau o pompa de apa New Holland 2610 noua!
Exact acesta este rolul pompei de apa, sa asigure motorului o temperatura optima prin distribuirea lichidului de racire. Buna functionare a angrenajului depinde mult de garniturile pompei, altfel pot exista scurgeri de antigel, iar sistemul poate fi contaminat cu impuritati. E bine sa inspectezi periodic pompa de apa pentru potentiale cauze de ingrijorare, cum ar fi:
- deteriorarea garniturilor presetupei, lucru ce poate cauza pierderi de antigel si inundarea rulmentului;
- prezenta urmelor de rugina pe suprafetele metalice;
- uzura lagarelor din pompa, care poate avea ca efect slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului;
- prezenta impuritatilor in lichidul de racire.

Fiabila si calitativa, aceasta pompa de apa se monteaza si pe modelul New Holland 2610V

Comanda aceasta pompa de apa New Holland 2610 si protejeaza-ti motorul de riscurile asociate cu supraincalzirea!
Echipa noastra iti ofera o gama de servicii complete. Departamentul de Identificari va gasi piesa potrivita pentru utilajul tau, iar expertii tehnici iti vor oferi un pachet exhaustiv de informatii despre montaj si mentenanta! Lasa-te in baza lor si iti promitem ca totul va fi perfect!

Pompa de apa beneficiaza de o garantie de 12 luni ce acopera inclusiv eventualele defecte de fabricatie. In colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie, pastreaza-le bine!

Lucram cu o firma de curierat super-rapida, marea majoritate a comenzilor ajung in 24 de ore! Ai si optiunea de a ridica pompa de apa pentru tractor New Holland 2610 direct de la sediul nostru!

Pentru a-i oferi pompei noi o perioada lunga de exploatare, intreg sistemul de racire trebuie curatat temeinic inainte de montaj. Ai grija si la felul in care manevrezi axul pompei, este o componenta delicata, deci evita lovirea acestuia.

Procesul de etansare este de-asemenea important! Multe ateliere de service folosesc solutii de etansare, insa noi iti sugeram sa faci asta doar daca producatorul piesei recomanda acest lucru! La final, alege sa umpli instalatia cu o solutie antigel de calitate, preferabil una cu proprietati anticorozive!

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura