Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru buldoexcavator Caterpillar 434E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434E
Cod produs
UDZJBL52-D
Out Of stock
Descriere
Buldoexcavatorul tau vrea o piesa noua? Si are cerinte care mai de care? Sa fie de calitate, sa fie rezistenta si performanta? In cazul acesta te facem putin atent! Se pare ca iti bate apropouri referitoare la aceasta bucsa planetara buldoexcavator Caterpillar 434E din depozitul nostru! Stie ce ii trebuie pentru a functiona corespunzator, insa depinde de alegerile pe care le faci tu!

Cantareste bine situatia si vei ajunge la concluzia ca nu merita sa-ti risipesti resursele, optand pentru o piesa slab calitativa, care te va obliga sa reiei procesul achizitiei la scurt timp! Produsul vine cu recomandari serioase, de departe, de la cele mai renumite uzine din Italia. Atent prelucrat, a fost inzestrat cu cele mai deosebite caracteristici, care iti vor inspira utilajul!

O situatie neplacuta te poate face sa privesti lucrurile in nuante cenusii sau chiar de negru! Echipa noastra extraordinara sta cu paletarul de culori in mana, asteptand un semn din partea ta! Gasim rezolvare oricarei probleme si iti coloram ziua! Serviciile de incredere te vor face sa te relaxezi!

Bucsa planetara buldoexcavator Caterpillar 434E - pentru cele mai fructuoase zile de munca!

Fabricata astfel incat sa reziste exploatarii intense si testului timpului, aceasta bucsa planetara buldoexcavator Caterpillar 434E stie cum sa preia uzura dintre planetara si fuzeta! Rolul pe care l-a primit nu este de neglijat! Fiecare componenta isi are menirea si a fost conceputa pentru a intregi utilajul, ajutandu-l sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii.

Avem cel mai bun tratament pentru utilajul tau!

Toate informatiile adunate de noi, de-a lungul timpului si toata experienta acumulata, te asteapta! Doar un apel si poti sa beneficiezi gratuit de toate acestea! Acceseaza serviciul nostru de consultanta si vei fi informat corect, in permanenta! Alege sa fii la curent cu cele mai noi piese si detalii tehnice!

Un certificat serios de garantie raspunde pentru aceasta bucsa planetara buldoexcavator Caterpillar 434E din depozitul nostru! Timp de 6 luni se va asigura ca nicio defectiune din fabrica nu iti va face probleme.

Pentru noi nu conteaza distanta! Oriunde te afli, in tara, beneficiezi de livrare rapida! Aceasta bucsa planetara buldoexcavator Caterpillar 434E pe care ti-o doresti, se bucura de un serviciu profesionist de transport, mai ceva ca un V.I.P. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore! Gasesti pe site-ul nostru toate datele de contact!

Un montaj specializat iti va face utilajul sa straluceasca de bucurie! Toate piesele sunt la locul lor, fixate corespunzator, astfel incat niciuna nu il va intepa in coasta! Niciun disconfort, doar zile bune de munca! Alege servicii profesioniste! Cand nu ai acces la unele, te indrumam noi!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura