Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
FJBY59RN-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Acest set discuri frana JCB 4CX este the new kid in town! Iar succesul lui este cel putin la fel de mare ca renumita piesa a trupei Eagles. Este o piesa de schimb din categoria celor indispensabile, fara de care utilajul ar fi doar un animal mecanic de nestapanit. Fabricat intr-un design actual si care respecta ultimele standarde in materie de mecanica, setul nostru este o constanta care isi pune amprenta asupra functionarii utilajului tau.
Se monteaza si pe: JCB 4C, JCB 4CS, JCB 4C-PC, JCB 4CX-PC, JCB 4CN, JCB 4CN-PC, JCB 4CN-4, JCB 4CN-2, JCB 4DX, JCB 4DX-BSIII, JCB 4CS-PC, JCB 4C-SUPER, JCB 4CN444S-PC, JCB 4CX444, JCB 4CXSM444, JCB 4C444, JCB 4CXS4WSSMPC, JCB 4CX-4WS, JCB 4CXS-4WSPC, JCB 4C-4WS, JCB 4CX4WSSMPC, JCB 4CXM si JCB 4CN444.

Vrei sa te joci cu oamenii mari? Te-ai saturat sa iti etalezi jucariile printre copii obraznici care doar strica, sau nu inteleg ideile tale de joc? Ok, iesi atunci din parcul asta neingrijit si cu parteneri neseriosi ori superficiali si fa pasul in lumea celor care nu cuvanta mult, dar fac o multime de lucruri. Vei vedea ca ideile tale de business capata logica fiind imbratisate de ceilalti, vei vedea ca jucariile tale pot fi etalate pe un teren adecvat si, mai ales, vei vedea ca partenerii tai de joaca sunt cu tine si nu impotriva ta. Abia aici afli, in sfarsit, ce inseamna reusita, succesul si bucuria de a fi validat ca om mare.

Set discuri frana JCB 4CX vine si ramane!
Ca sa fie totul in regula recomandarea noastra este ca la inlocuirea discurilor si contradiscurilor, sa se schimbe si uleiul din punte. Acesta trebuie sa fie un produs aditivat, pentru a asigura o durata de exploatare cat mai lunga a placutelor de frana, in conditii de maxima siguranta.

Set de asi cu discuri in coada!
Noi avem piese bune. Altii au piese bune. Piata e libera si linia de start e egala pentru fiecare.    Doar ca nu toti ajung la finish in acelasi timp. Daca esti bun, devii campion, daca nu te uiti la TV visand ca ai putea fi unul. Un campion are intotdeauna un atu. La noi acest atu este un serviciu de consultanta tehnica, cum nu mai gasesti in alta parte. Primesti recomandari legate de natura problemei tehnice, de modelul piesei compatibile cu utilajul tau, chiar si contactul unor mecanici profesionisti. Si toate acestea, retine, gratuit.

Cumpara cu incredere de la noi acest set discuri frana pentru buldoexcavator JCB 4CX nou. Este o piesa incantatoare prin calitatile ei. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrarea piesei de schimb dorite este aparent o etapa intermediara in procesul de reparatie, dar pe care noi nu am scapat-o din vedere! Lucram cu firme de curierat foarte bune, piesa ta ajunge in maxim 24 de ore. Desigur, poti sa ne vizitezi personal la sediul nostru pentru a ridica produsul.    Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Acest set    cu care il inlocuiesti pe cel defecta are nevoie de un montaj corect. Mai ales ca vorbim aici de o lucrare destul de complexa. Daca iti doresti durata lunga de functionare respecta sfaturile noastre si lasa sa-si bage nasul doar un mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca sigur nu si-l va prinde iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice :
Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm

Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura