Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 532

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 532
Cod produs
5LSG1ZU8-RB
Out Of stock
Descriere
Azi trebuie sa te ocupi de problema, nu mai suporta amanare! Stii foarte bine ca ai un semn de avertizare in consola utilajului, e despre temperatura motorului! Daca ai adaugat in instalatie antigel si apa distilata iar semnul persista, atunci e clar - ai  nevoie de o pompa de apa New Holland 532 noua! Si asta cat mai repede, altfel motorul tractorului tau se va duce pe apa sambetei!

Partea buna e ca, daca ne suni acum, poti avea pompa noua chiar maine! Noi suntem ACN Piese Utilaje si-ti punem la dispozitie toate piesele de schimb de care ai nevoie. Expertii nostri stiu totul despre utilaje industriale, indiferent ca sunt folosite in agricultura sau pe santier. Iti oferim piese originale, precum si optiunea de a realiza montajul intr-un atelier din reteaua noastra de parteneri la nivel national. Tot noi iti sarim in ajutor in situatii de urgenta - trimitem catre tine echipajul nostru mobil!

O pompa de apa New Holland 532 ii va oferi utilajului tau o noua viata, profita de pretul excelent si comand-o chiar acum!
O pompa de apa te poate scuti de multe probleme grave si costisitoare legate de componentele motorului. Rolul pompei este acela de a distribui eficient lichidul de racire, evitand astfel supraincalzirea compartimentului motor.
Da-mi voie sa-ti impartasesc principalele semne ca ai nevoie de o pompa de apa noua:
- deteriorarea presetupei, lucru ce poate duce la pierderi ale lichidului antigel si la inundarea rulmentului pompei;
- prezenta agentilor poluanti in lichidul de racire;
- urme de coroziune pe suprafetele metalice;
- uzura lagarelor din pompa, care poate avea ca efect slabirea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului.

Alege sa nu cheltui o avere pe servisarea unui motor defect, alege o pompa de apa New Holland 532 originala!
Expertii nostri iti vor oferi mereu consultanta tehnica legata de montajul si mentenanta pieselor de schimb. Specialistii din departamentul de Identificari vor gasi piesa potrivita pe baza unui minim de informatii din partea ta. Deci poti sta linistit, esti pe maini bune!

Termenul de garantie al pompei de apa este de 12 luni. Foarte rar am intalnit mici defecte de fabricatie, dar oricum, si acestea sunt acoperite. Pe langa piesa comandata, in colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie.

Te vei bucura sa afli ca livrarea este ultra-rapida, majoritatea comenzilor ajung in 24 de ore! Iar daca esti din Bucuresti, poti ridica personal pompa de apa pentru tractor New Holland 532 direct de la sediul nostru! Fa-ne o vizita si hai sa vorbim despre utilaje si nevoile afacerii tale!

Cand vorbim despre montajul unei pompe de apa, trebuie avute in vedere 2 aspecte importante - procedurile de montaj, si materialele folosite. O atentie speciala trebuie acordata procesului de etansare; sugestia noastra e sa nu se foloseasca solutii de etansare, decat daca producatorul piesei recomanda acest lucru! De asemenea, axul pompei de apa trebuie manevrat cu grija, evitand lovirea acestuia.

Recomandam curatarea minutioasa a sistemului de racire anterior montajului. Astfel, praful si impuritatile care au dus la deteriorarea vechii piese nu vor afecta pompa cea noua. Nu cauta sa faci economie nici cand vine vorba de antigel! Alege unul de calitate, cu proprietati anticorozive, pentru a maximiza longevitatea pompei de apa si, implicit, a motorului.

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura