Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland 230A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 230A
Cod produs
XFTG3UCA-RB
Out Of stock
Descriere
Apa este elementul indispensabil pentru toate formele de viata de pe planeta, nici un organism n-ar putea trai fara ea. Si e la fel de importanta pentru tractorul tau! Omul si majoritatea animalelor au mecanisme de termoreglare, insa utilajele se bazeaza pe lichidul de racire, format din antigel si apa. Iata de ce trebuie sa comanzi numaidecat o asemenea pompa de apa New Holland 230A pentru buna functionare a motorului din tractorul tau!

O poti gasi la ACN Piese Utilaje, partenerul tau de incredere pentru succesul afacerii tale! Avem pe stoc mii de piese pentru utilajul tau, toate calitative si originale! Specialistii nostri te vor ajuta cu identificarea pieselor de care ai nevoie si-ti vor oferi consultanta tehnica la nivel expert. Poti alege sa lasi montajul tot in seama noastra - iti putem face o programare la unul din atelierele partenere, sau trimitem catre tine echipa de service mobil.

Ofera-i utilajului tau doza de racorire de care are nevoie, alege pompa de apa New Holland 230A din oferta noastra!
Cand vine vorba de pompa de apa, nu e de joaca! Daca pompa nu poate asigura o distribuire eficienta a lichidului de racire, motorul se va supraincalzi. Componente precum cilindrii sau pistoanele pot suferi deteriorari grave si iremediabile, iar asta se va traduce intr-un deviz de service ce-ti va topi toate economiile!

Iata de ce e important sa schimbi pompa de apa imediat ce observi indicii ale unor potentiale defectiuni. Vei recunoaste cu usurinta aceste semne, care de obicei se manifesta prin:
- lichidul de racire contaminat cu agenti poluanti;
- prezenta ruginii pe suprafete metalice;
- deteriorarea presetupei, lucru ce poate duce la pierderi a lichidului antigel si inundarea rulmentului pompei;
- uzura lagarelor din pompa, care poate rezulta in slabirea sau desprinderea curelei de la fulia motorului.
- eficienta motorului tau n-ar trebui sa te lase rece! Comanda-i o pompa de apa New Holland 230A chiar acum!

Expertii nostri iti vor oferi mereu consultanta tehnica legata de montajul si mentenanta pieselor de schimb. Specialistii din departamentul de Identificari vor gasi piesa potrivita pe baza unui minim de informatii din partea ta. Deci poti sta linistit, esti pe maini bune!

Termenul de garantie al pompei de apa este de 12 luni. Foarte rar am intalnit mici defecte de fabricatie, dar oricum, si acestea sunt acoperite. Pe langa piesa comandata, in colet vei gasi factura fiscala si certificatul de garantie.

Te vei bucura sa afli ca livrarea este ultra-rapida, majoritatea comenzilor ajung in 24 de ore! Iar daca esti din Bucuresti, poti ridica personal pompa de apa pentru tractor New Holland 230A direct de la sediul nostru! Fa-ne o vizita si hai sa vorbim despre utilaje si nevoile afacerii tale!

Cand vorbim despre montajul unei pompe de apa, trebuie avute in vedere 2 aspecte importante - procedurile de montaj, si materialele folosite. O atentie speciala trebuie acordata procesului de etansare; sugestia noastra e sa nu se foloseasca solutii de etansare, decat daca producatorul piesei recomanda acest lucru! De asemenea, axul pompei de apa trebuie manevrat cu grija, evitand lovirea acestuia.

Recomandam curatarea minutioasa a sistemului de racire anterior montajului. Astfel, praful si impuritatile care au dus la deteriorarea vechii piese nu vor afecta pompa cea noua. Nu cauta sa faci economie nici cand vine vorba de antigel! Alege unul de calitate, cu proprietati anticorozive, pentru a maximiza longevitatea pompei de apa si implicit a motorului.

Specificatii tehnice
Diametru fulie: 145 mm;
Canal curea fulie: 12 mm;
Inaltime pompa de la nivelul blocului motor: 115.5 mm;
Diametru paleti: 99 mm;
Pompa de apa este insotita de 2 garnituri incluse in pachet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura