Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana incarcator telescopic JCB 531

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 531
Cod produs
31AXWDUN-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Te sfatuim sa te opresti la acest set discuri frana JCB 531 din oferta noastra. “Aleluia!” vei spune. Pentru ca vei avea siguranta ca utilajul tau isi va face activitatile comandate exact ca atunci cand a inceput prima zi de lucru. Setul nostru este compatibil cu JCB-ul tau. Este rezistent si fiabil si respecta toate indicatiile cartii tehnice. Nu exista dubii legate de calitatea lui. Comanda-l acum si viitorul utilajului va fi un maine functional. Tema pentru acasa - acest minunat set se potriveste perfect si la modelele: 531-70, 531-70WM.

O zi de munca pierduta, din cauza unui utilaj defect, inseamna o zi trista. Iti vine sa urci pe pereti. Pierzi o geanta de bani. Pierzi moralul angajatilor. Pierzi orarul lucrarii si risti sa ajungi la intarzieri. Pierzi cateva fire de par. Dar cate nu pierzi. Dar... Cursa nu este pierduta.
Suna la noi, un consultant va identifica rapid problema, te va sfatui ce sa faci, iti va recomanda piesa potrivita si o va expedia astfel incat sa ajunga a doua zi la tine. Iar ce ai pierdut ieri o data, recastigi acum de doua ori. Mai putin firele de par, aici nu ne bagam.

Acest set discuri frana JCB 531 vine la timp!
Sistemul de franare  trebuie sa stea intotdeauna in atentia ta. Prin actionarea pedalei de frana, vehiculul trebuie sa reduca constant si fara convulsii viteza. Asadar, echipamentul set de discuri pe care ti-l propunem indeplineste toate criteriile de selectie pentru o franare sigura si fara incidente.

Consultanta pentru performanta!
Activitatea din sectorul nostru nu este tocmai una de functionar. Nu vii dimineata, bei cafeaua, pe la pranz iei o pauza si seara te intrebi cum a trecut ziua fara sa faci nimic.  Aici e invers si, mai ales nu razbati singur. Suntem pregatiti sa intervenim, de fiecare data cand ne suni. Iti oferim serviciul nostru gratuit de consultanta, la orice ora. O sa-ti fie mai usor.

Cumpara cu incredere acest set. Daca a ajuns la noi, inseamna ca a trecut prin cele mai severe criterii de selectie si este 100% bun de lucru.    Acest set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB 531 se livreaza, totusi, impreuna cu un certificat de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Acoperim toate riscurile.

Nu trebuie sa intrerupi multa vreme activitatea atunci cand intervine o defectiune, pentru ca lucram cu companii de curierat rapid de top. Vei primi setul in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii cu verificare prealabila si plata la primire. Poti sa ridici produsul personal, direct de la sediul nostru aflat langa Bucuresti. In acest caz, ai produsul instant. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Contacteaza-ne daca ai nevoie de asistenta unui mecanic adevarat la inlocuirea setului sau a unui disc/contradisc, sau pentru orice alta defectiune. Lucram cu specialisti si ateliere din toata tara si, atunci cand e necesar, luam legatura cu ei si va punem in contact. Nu te lasam singur, ai parte de suportul nostru pana la final.

Specificatii tehnice :
Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm
Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura