Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru incarcator frontal Bobcat 1600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 1600
Cod produs
BYEV5XA9-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de prezon incarcator frontal Bobcat 1600 este un produs din gama de top, care are nevoie de un montaj specific, iar pentru a afla toate detaliile, iti recomandam sa fii foarte atent la mentiunile urmatoare. Fii tandru cu acest prezon. Fixeaza-l intai manual, apoi, abia, poti utiliza si un pistol pneumatic in cazul in care doresti sa executi mai rapid operatiunea de montaj sau inlocuire.

Dupa montarea tuturor prezoanelor, verifica inca o data daca acestea sunt montate corect si daca sunt stranse suficient de mult. Reamintim inca o data ca montajul corect al acestor tipuri de piese este crucial pentru siguranta utilajului tau, dar si pentru siguranta operatorului acestuia.

Acest prezon incarcator frontal Bobcat 1600 este un articol durabil!
Rolul componentei noastre este acela de a fixa janta de butuc. Deseori am discutat despre cum poti potenta durata de viata, sau calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita este raspunsul!
Experienta angajatilor si calitatea pieselor din depozit fac asa incat utilajul tau sa se simta alaturi de noi ca la spa. Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

Un prezon incarcator frontal Bobcat 1600 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

Un prezon pentru incarcator frontal Bobcat 1600 va fi livrat la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia lui este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul este exact ca o investitie pe termen lung! Nu il privi ca pe un compromis de facut, sau ca pe o economie la repezeala! Recomandam sa apelezi la ajutorul unui profesionist cu experienta!

Specificatii tehnice
• Lungime totala: 58 mm
• Lungime filetata: 14 mm
• Metric si pas filet: 15 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura